Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Erfaring med indvandrer-patienter skal skabe mere lighed
Når en indvandrer bliver indlagt i det danske sundhedsvæsen, kan der være mange barrierer i mødet mellem patienten og sundhedspersonalet. Region Syddanmark har gode erfaringer med at nedbryde de barrierer, og erfaringerne skal nu udbredes til andre patientgrupper.
17.04.2015
Sammen står vi stærkere
Der var fokus på vækst, udvikling og en fælles erklæring, da Region Syddanmark mandag 13. april 2015 holdt sit allerførste Syddansk Topmøde på Scandic Hotel i Kolding.
16.04.2015
Dybbøl-bog skal binde fortid og nutid sammen
Region Syddanmark præsenterede ny bog om ”Dybbøl 1864-2014” i Sønderborg.
16.04.2015
Ligestillingsudvalget søger inspiration udefra
Region Syddanmarks ligestillingsudvalg tager nu på studietur for at få yderligere inspiration til arbejdet med ligestilling. En rapport om regionernes arbejde med ligestilling viste for nylig, at Region Syddanmark er godt med på ligestillingsområdet.
10.04.2015
Syddanmark inviterer til politisk topmøde
Regionsrådspolitikere, borgmestre, rektorer og landspolitikere mødes 13. april for at lægge sporene for en fortsat stærk vækstudvikling i Syddanmark. Målet er en ny plan for at videreudvikle de syddanske styrker – til gavn for hele Danmark.
31.03.2015
Flere iværksættere til Region Syddanmark
Det kan lade sig gøre at trække succesrige iværksættervirksomheder til det sydlige Danmark. Det er Next Step Challenge et godt eksempel på.
27.03.2015
Region Syddanmarks sundhedsudvalg orienteret om belægningssituationen på Svendborg Sygehus
Sundhedsudvalget i Region Syddanmark blev i denne uge orienteret om forholdene på Svendborg Sygehus. Overordnet viser regionens status, at den faglige kvalitet er i orden, og at patienterne er tilfredse, men at belægningen på sygehusene generelt er en udfordring.
27.03.2015
Hjælp til HPV-vaccinerede piger
26.03.2015
Fejl i eJournaler på Fyn er rettet
Godt 7.500 fynboer har haft fejl i deres eJournal. Region Syddanmark har rettet fejlen, der ikke har haft betydning for borgernes behandling.
26.03.2015
Region Syddanmark sikrer bedre geografisk adgang til fodterapi
Regionsrådet godkendte den 23. marts regionens første praksisplan for fodterapi. I den nye plan åbner regionen op for, at fodterapeuter nu kan slå sig ned eller udvide på adresser, der ikke før har været tilgængelige. Det betyder, at det bliver nemmere for borgerne at blive behandlet i deres nærområde.
25.03.2015Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk