Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Væksten i udgifterne til medicin ser ud til at aftage
Væksten i Region Syddanmarks udgifter til medicin ser ud til at aftage. Forretningsudvalget i Region Syddanmark er i dag blevet orienteret om muligheden for at nedjustere den forventede vækst i udgifterne til medicin de kommende år.
11.02.2016
Ny frist for høring af besparelser
Regionsrådet har sendt forslag til besparelser og omstillinger i høring. Høringsfristen er nu udskudt to uger til mandag 14. marts 2016 kl. 12.00.
11.02.2016
Rapport: Regional indsats skaber job og omsætning
Det kan godt betale sig for private virksomheder i Syddanmark at deltage i projekter, som er en del af den regionale vækstindsats, Syddansk Vækstforum er ansvarlig for.
05.02.2016
DM i Skills er i gang
Torsdag morgen lød startskuddet til DM i Skills 2016, der afholdes i Fredericia.
05.02.2016
Fortsatte udfordringer for BIOS Ambulance Services
Januar har været en svær måned for Bios Ambulance Services, hvor virksomheden fortsat har haft problemer med at levere alle de aftalte beredskaber. Responstiderne er steget en smule siden december. Region Syddanmark følger udviklingen tæt. Der er dog også positive tegn med flere reddere på vej pr. 1. februar og en styrket vagtplanlægning.
01.02.2016
Michael Evan Goodsite ny koncerndirektør for Regional Udvikling
Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet i aftes sagt ja til at ansætte Michael Evan Goodsite som ny koncerndirektør for Regional Udvikling i Region Syddanmark.
27.01.2016
Sparekatalog sendt i høring
Regionsrådet i Region Syddanmark har nu sendt et katalog med forslag til besparelser på sundhedsområdet i offentlig høring. Høringsperioden strækker sig indtil 29. februar 2016. Derefter vil høringssvarene indgå i den videre politiske behandling af sparekataloget, der skal ende med besparelser for 187 millioner kroner. 25. april træffer regionsrådet den endelige beslutning om besparelserne.
25.01.2016
Region Syddanmark tager første spadestik til Nyt OUH
Nyt OUH flytter nu fra tegnebrættet ud i virkeligheden. Regionsrådet godkendte i dag den 25. januar bevilling til to delprojekter, der officielt starter byggeriet af Nyt OUH. De to delprojekter skal være med til at forberede letbanens passage gennem det nye universitetshospital og byggemodne grunden til hele sygehusbyggeriet.
25.01.2016
Region Syddanmark arbejder på kuvøseløsning
Præhospitaludvalget har bedt administrationen om at fremlægge et oplæg, der kan løse problemerne omkring kuvøsetransport på Ærø. Oplægget skal præsenteres for udvalgets medlemmer på næste møde i starten af februar.
22.01.2016
Psykiatriske patienter udsættes i mindre grad for tvang i Region Syddanmark
Arbejdet med at forebygge tvang i psykiatrien bærer frugt. Nye initiativer som døgnrytmelys, multibaner og sanserum ser ud til at have en gavnlig effekt. Særlig antallet af lange fikseringer er faldet markant.
20.01.2016Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk