Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Stjerneformet hjem til handicappede børn og unge indviet
24 svært handicappede børn og unge kan nu få foden under eget bord i Børnehusene Stjernen i Odense. Institutionen er stjerneformet og tænkt som en landsby.
21.11.2014
Svendborg Sygehus forbedrer rammerne
Region Syddanmark har bevilliget 90 millioner kroner til en omfattende renovering og modernisering af Svendborg Sygehus. Det er forventet, at arbejdet på sygehuset er færdigt i efteråret 2016. Formålet er at forbedre de fysiske rammer for Svendborg Sygehus som specialsygehus.
17.11.2014
Region Syddanmark genindkalder kvinder til mammografiscreening
Region Syddanmark vil nu tilbyde et stort antal kvinder en mammografiscreening. Det sker, efter regionens jurister har vurderet, at regionen har haft en uhensigtsmæssig praksis, hvor kvinder er meldt ud af programmet, fordi de ikke reagerede på i alt tre invitationer til screening.
12.11.2014
Nye graveområder på Fyn
Psykiatrien i Region Syddanmark har netop holdt en konference på Koldinghus under titlen ”Kunsten at komme sig”.
10.11.2014
Tilfredse medarbejdere forudsætter dygtige ledere
Regionen har netop modtaget resultaterne for årets medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Medarbejderne kvitterer for styrket ledelse og faglighed – også selvom de oplever udfordringer på nogle områder.
10.11.2014
Kunsten af komme sig
Psykiatrien i Region Syddanmark har netop holdt en konference på Koldinghus under titlen ”Kunsten at komme sig”.
07.11.2014
Jane Kraglund forlader jobbet som administrerende sygehusdirektør på OUH
Administrerende sygehusdirektør på Odense Universitetshospital Jane Kraglund har fået nyt job som direktør på Aarhus Universitet.
06.11.2014
Psykisk syge skal leve længere
En ny undersøgelse bekræfter, at psykisk syge borgere i Region Syddanmark lever væsentligt kortere end syddanskere, der ikke lider af en psykisk sygdom. Flere initiativer skal rette op på uligheden. En ny undersøgelse bekræfter, at psykisk syge borgere i Region Syddanmark lever væsentligt kortere end syddanskere, der ikke lider af en psykisk sygdom. Flere initiativer skal rette op på uligheden. En ny undersøgelse bekræfter, at psykisk syge borgere i Region Syddanmark lever væsentligt kortere end syddanskere, der ikke lider af en psykisk sygdom. Flere initiativer skal rette op på uligheden.
05.11.2014
Center for Senhjerneskade i Kolding nomineret til national arbejdsmiljøpris
På Center for Senhjerneskade i Kolding har en målrettet indsats på arbejdsmiljøområdet resulteret i langt færre arbejdsskader og større tryghed for både medarbejdere og borgere. De flotte resultater er nu blevet anerkendt med en nominering til Arbejdsmiljørådets ArbejdsmiljøPris 2014.
04.11.2014
Indkaldelser sendes nu digitalt til borgerne
Alle over 15 år er nu tilmeldt Digital Post fra det offentlige og modtager indkaldelser til undersøgelser eller behandlinger på sygehusene digitalt. Så husk at tjekke Digital Post.
02.11.2014Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk