Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Vagtlægers vagtplaner er gennemgået
Region Syddanmark og PLO Syddanmark har nu gennemgået de aktuelle vagtplaner for vagtlægerne i regionen, og ændringer er gennemført.
15.07.2014
Eksperter: Overdosering har ikke ført til overdødelighed
En uvildig undersøgelse af forløbene i forbindelse med overdosering af kræftpatienter i Region Midtjylland og Region Syddanmark konkluderer, at overdoseringen ikke har ført til overdødelighed, men kan have givet patienterne øgede bivirkninger og gener.
08.07.2014
Region Syddanmark og PLO enige om skærpelse af vagtinstruks
Vagtlægernes vagtinstruks bliver nu strammet op, så det sikres, at vagtplanen er fuldt forsvarlig.
07.07.2014
Vagtlægernes vagtinstruks skal ændres
Region Syddanmark er i forbindelse med sagen fra Fyn, hvor en 36-årig kvinde døde af en blodprop efter at have konsulteret en vagtlæge, blevet opmærksom på, at der ikke er tilstrækkelig klare regler for antallet af den enkelte læges vagter i lægevagtordningen. Det vil regionen nu lave om på.
04.07.2014
Region Syddanmark kvalificerer køreplan
Region Syddanmark har 3. juli holdt møde med totalrådgiveren for Nyt OUH og i fællesskab aftalt en køreplan for det videre arbejde.
03.07.2014
Syv udenlandske læger til Esbjerg
Der er lys forude, når det gælder lægedækningen i Esbjerg Kommune. Region Syddanmark søgte seks udenlandske læger og endte med at skrive kontrakt under med syv.
02.07.2014
Samarbejde sparer region for 15 millioner om året
Samarbejde og indkøb af nyt laboratorieudstyr på tværs af sygehusene i Region Syddanmark nedsætter svartiden på analyser og sparer regionen for over 15 millioner kroner om året – de næste syv år.
02.07.2014
Syddansk repræsentant i Nordsøkommissionens bestyrelse
Preben Friis-Hauge (V) fra Region Syddanmark er valgt som ny dansk repræsentant i Nordsøkommissionens bestyrelse.
27.06.2014
Totalrådgiver skal fremlægge køreplan
Region Syddanmark mangler stadigvæk svar på en række spørgsmål til dispositionsplanen for Nyt OUH fra totalrådgiveren, Medic OUH. Det er nu aftalt, at totalrådgiveren i næste uge skal komme med en køreplan for det videre arbejde.
26.06.2014
Region Syddanmark søsætter pilotprojekt om hurtig psykiatrisk udredning
Region Syddanmark har som landets første region indgået en aftale med regionens praktiserende speciallæger om et nyt pilotprojekt, der skal sikre hurtig psykiatrisk udredning hos praktiserende psykiatere i Odense Kommune.
25.06.2014Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk