Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
I H.C. Andersens hjulspor rundt på Fyn og i Slesvig
Snart kan du følge i H.C. Andersens spor rundt på slotte, herregårde og steder over hele Fyn og det tyske hertugdømme Slesvig, som prægede eventyrdigterens liv og værk.
27.08.2014
Bedre velfærd for færre penge
Region Syddanmark vil finde gode idéer og udvikle dem, så de kan bredes ud og i sidste ende skabe bedre velfærd og vækst for færre penge.
27.08.2014
Samarbejde skal styrke mænds sundhed
26.08.2014
Region Syddanmark støtter digital kunst for skolebørn
Et nyt digitalt kunstprojekt til skolebørn på Fyn blev tirsdag åbnet af kulturministeren. Region Syddanmark støtter en turné for projektet i efteråret.
26.08.2014
Støtte til iPad-projekt for svagtseende ældre
ldre med nedsat syn føler sig i stigende grad koblet af den digitale udvikling. Hjælp til at komme i gang med at bruge iPads kan dog gøre en stor forskel for de ældre. Et syddansk projekt, der skal få de svagtseende ældre i gang med at bruge iPads, bliver nu støttet af TrygFonden med 375.000 kroner.
26.08.2014
Syddansk sundhedsaftale sendes i offentlig høring
Sundhedskoordinationsudvalget i Region Syddanmark har netop godkendt, at et udkast til den kommende sundhedsaftale mellem regionen og kommunerne bliver sendt i høring. Fristen for at komme med bemærkninger til udkastet er den 6. oktober. Den nye sundhedsaftale, der træder i kraft fra 2015, skal sikre borgerne et sammenhængende behandlingsforløb på tværs af kommune, sygehus og egen læge.
26.08.2014
Sammenhæng, lys og nye bygninger på Psykiatrisk Afdeling Esbjerg
Psykiatrien i Region Syddanmark fejrede etape 1 på udvidelsen af Psykiatrisk Afdeling Esbjerg. De nye bygninger, der hænger fint sammen med de historisk gamle bygninger, skaber en ny sammenhæng med helbredende arkitektur og lys samt en opfordring om flere naturoplevelser og mere fysisk aktivitet.
22.08.2014
Danmarks første OPP-sygehusbyggeri er i gang i Vejle
Første spadestik blev i dag taget til Danmarks første offentlig-private sygehusbyggeri. En ny psykiatrisk afdeling i Vejle, der skal stå klar i 2017.
22.08.2014
Grænseoverskridende sejlads
I weekenden 22. – 24. august afholder Flensborg Yacht Club og Segler-Vereinigung Flensburg et fælles arrangement, hvor der skal findes både en danmarksmester og en tysk mester.
21.08.2014
Region Syddanmark og Medic OUH fortsætter samarbejdet
Region Syddanmark fortsætter samarbejdet med totalrådgiveren for det nye universitetshospital i Odense. Nu skal dispositionsforslaget, der tegner rammerne for regionens nye supersygehus færdiggøres.
21.08.2014Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk