Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Unge bygger bro mellem fortid og nutid
300 unge fra Syddanmark og Nordtyskland har brugt påskens første dage på den digitale ungdomscamp Young Digitals i Sønderborg i anledning af 1864-markeringen. Projektet er støttet af Region Syddanmark, Sønderborg Kommune og Fabrikant Mads Clausens Fond.
16.04.2014
Stort presseopbud ved Dybbøl 18. april
Markeringen af 150-året for Slaget ved Dybbøl 18. april bliver et tilløbsstykke for pressen. Foreløbig er over 90 personer akkrediteret.
15.04.2014
Campus Odense med Nyt OUH i fokus
SDU, Folkeuniversitetet og Projektorganisationen for Nyt OUH som værter, blev 450 fremmødte borgere og TV2, lukket ind bag ellers lukkede døre, til et kik på Nyt OUH.
11.04.2014
CH taler til Vandreudstilling i Esbjerg
Regionrådsformand Carl Holst talte ved åbningen af udstillingen ”North Atlantic Greeting” og pegede bl.a. på de uopdyrkede erhvervs- og uddannelsesmuligheder
09.04.2014
Her er det nye Syddansk Vækstforum
I de næste fire år er det de 21 medlemmer i det nye Syddansk Vækstforum, som skal være med til at skabe vækst og arbejdspladser i syddanske virksomheder.
08.04.2014
To projekter vinder Åbenhedsprisen 2013
Markante initiativer fra OUH og sygehuset i Vejle styrker forholdene for patienter og deres pårørende - og udløser Åbenhedsprisens præmie på 250.000 kr.
04.04.2014
Regionen ser positivt på lokalplanen for Nyt OUH og Nyt SUND
Få detaljer skiller Region Syddanmark og Odense Kommune omkring det lokalplanforslag for det nye universitetshospital og sundhedsvidenskabelige fakultet, som regionsrådet diskuterede forrige mandag. Høringssvaret er nu på vej til kommunen. Regionen glæder sig over, at hele processen omkring udviklingen af lokalplanen har været præget af en god dialog og tæt samarbejde.
01.04.2014
Kort telefonventetid for tilskadekomne syddanskere
Tilskadekomne borgere har dagen igennem ringet til Region Syddanmarks nye Læge- og Skadevagt for at få en tid på skadestuen eller på anden måde få hjælp til behandling af deres skader. Alle kom igennem inden for få minutter, og regionen har dermed overholdt de opstillede servicemål.
01.04.2014
Religiøse rum skaber debat
Religion var på skemaet, da regionsrådet i Region Syddanmark i mandags tog hul på en temadebat om religiøse rum på regionens sygehuse. En debat, der udover prioriteringen af religiøse rum og deres indretning på regionens sygehuse, satte fokus på forskelligheden blandt regionsrådets partier.
26.03.2014
Regionen protesterer: Vejle, Esbjerg og Kerteminde må ikke miste midler til landdistrikterne
Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter ønsker at fjerne Esbjerg, Vejle og Kerteminde kommuner fra listen over kommuner, som kan søge udviklingsmidler til landdistriktsudvikling. Det protesterer Region Syddanmark kraftigt imod.
26.03.2014Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk