Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Åbent hus i Odense
Omkring 300 besøgende mødte frem på Psykiatrisk Afdeling Odense, da der var åbent hus med cafe, stande og foredrag med blandt andre Anders Lund Madsen.
06.10.2014
Midlertidigt stop for indsamling af patientdata fra de praktiserende læger
Der er stillet spørgsmålstegn ved det juridiske grundlag for tilladelsen fra Statens Seruminstitut (SSI) til indsamling af data for alle patienter fra de praktiserende lægers patientjournal til anvendelse for kvalitetsudvikling i Dansk Almen Medicinsk Database (DAMD).
06.10.2014
Sygehuset i Svendborg er ikke under afvikling
03.10.2014
Samfundets svageste får nye boliger i midten af Middelfart
Borgere med sociale problemer og psykiske lidelser fik fredag 3. oktober et moderne botilbud i hjertet af Middelfart til 35 millioner kroner. Tilbuddet skal give borgerne bedre vilkår og større mulighed for at vende tilbage til et liv på egne præmisser.
03.10.2014
Gigtafdeling på OUH vinder arbejdsmiljøpris
Region Syddanmark har netop uddelt dette års arbejdsmiljøpris i forbindelse med regionens arbejdsmiljøkonference i Fredericia.
29.09.2014
Stramt budget for 2015 på plads
På regionsrådsmødet i Region Syddanmark mandag vedtog et flertal af regionsrådet med Venstre, Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og løsgænger Holger Gorm Petersen - Region Syddanmarks budget for 2015.
29.09.2014
Åben dialog skal hjælpe sårbare unge
Region Syddanmark vil forbedre de unges trivsel, så de i højere grad bliver i stand til at gennemføre en ungdomsuddannelse. Det skal blandt andet ske ved hjælp af metoden ”Åben Dialog”, og interessen for at hjælpe de unge er stor.
25.09.2014
Kunderne tages med på råd
24.09.2014
Region Syddanmark ensretter service på høreområdet
Den stramme økonomiaftale, regionerne indgik med regeringen tidligere på året, betyder, at regionen ændrer på rammerne for høreområdet. En ændring, der skal ensrette servicen på området for alle de syddanske patienter, der har brug for et høreapparat.
24.09.2014
Odense lukker dørene op
Psykiatrisk Afdeling Odense byder lørdag 4. oktober 2014 indenfor til en dag med foredrag, en snak med medarbejdere og stande om psykisk lidelse. Du kan blandt andet høre Anders Lund Madsen fortælle om sit møde med psykiatrien. Formålet med åbent hus arrangementet er at aflive myter og fordomme i psykiatrien.
23.09.2014Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk