Dette er tekstversionen af Sundhedsvision
Klik her for at komme til den grafiske version af Sundhedsvision

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Sundhedsvision


Vision for sundhedsvæsenet i Region SyddanmarkRegionsrådet har vedtaget en vision for sundhedsvæsenet i Region Syddanmark.

Visionens grundlag

Sundhedsvæsenet i Region Syddanmark er til for borgerne og sundhedsvæsenet bidrager aktivt til at forebygge og behandle sygdom og dermed forbedre borgernes sundhed.

Vores succes bygger på dialog, lighed og sammenhæng. Vi har fokus på rettidighed og kvalitet, og det bedste resultat opnås, når alle tager ansvar.

Læs den fulde version her.

Baggrund

Arbejdet med visionen begyndte i foråret 2010, hvor der blev nedsat et særligt politisk udvalg, visionsudvalget. Dette udvalg forestod processen med at udarbejde forslag til regionsrådet til visionen. I efteråret 2010 blev et diskussionsoplæg sendt i høring med henblik på at få input til visionen.

I foråret 2011 besøgte politikerne fem forskellige byer i regionen for at lytte til deres bidrag til visionen. Turen blev kaldt Sundhedskaravanen, og du kan læse mere om turen på denne side

Visionsudvalget udarbejde et forslag til ny vision, som regionsrådet har behandlede den 30. maj 2011, og derefter sendte i høring. Høringsperioden varede fra den 30. maj til den 15. september 2011.

Visionen blev vedtaget af regionsrådet den 28. november 2011.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk