Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilArtikler

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Rapport: Regional indsats skaber job og omsætning
Det kan godt betale sig for private virksomheder i Syddanmark at deltage i projekter, som er en del af den regionale vækstindsats, Syddansk Vækstforum er ansvarlig for.
05.02.2016
DM i Skills er i gang
Torsdag morgen lød startskuddet til DM i Skills 2016, der afholdes i Fredericia.
05.02.2016
Fortsatte udfordringer for BIOS Ambulance Services
Januar har været en svær måned for Bios Ambulance Services, hvor virksomheden fortsat har haft problemer med at levere alle de aftalte beredskaber. Responstiderne er steget en smule siden december. Region Syddanmark følger udviklingen tæt. Der er dog også positive tegn med flere reddere på vej pr. 1. februar og en styrket vagtplanlægning.
01.02.2016
Michael Evan Goodsite ny koncerndirektør for Regional Udvikling
Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet i aftes sagt ja til at ansætte Michael Evan Goodsite som ny koncerndirektør for Regional Udvikling i Region Syddanmark.
27.01.2016
Sparekatalog sendt i høring
Regionsrådet i Region Syddanmark har nu sendt et katalog med forslag til besparelser på sundhedsområdet i offentlig høring. Høringsperioden strækker sig indtil 29. februar 2016. Derefter vil høringssvarene indgå i den videre politiske behandling af sparekataloget, der skal ende med besparelser for 187 millioner kroner. 25. april træffer regionsrådet den endelige beslutning om besparelserne.
25.01.2016
Region Syddanmark arbejder på kuvøseløsning
Præhospitaludvalget har bedt administrationen om at fremlægge et oplæg, der kan løse problemerne omkring kuvøsetransport på Ærø. Oplægget skal præsenteres for udvalgets medlemmer på næste møde i starten af februar.
22.01.2016
Psykiatriske patienter udsættes i mindre grad for tvang i Region Syddanmark
Arbejdet med at forebygge tvang i psykiatrien bærer frugt. Nye initiativer som døgnrytmelys, multibaner og sanserum ser ud til at have en gavnlig effekt. Særlig antallet af lange fikseringer er faldet markant.
20.01.2016
Flot fremmøde ved centerindvielse i Vejle
Vejle Sygehus holdt 6. januar indvielse af Syddansk Colorectal Cancer Center, som er ét af to excellencecentre støttet af regionsrådet i Region Syddanmark.
08.01.2016
Stabil ambulancedrift i december skal fortsætte i det nye år
Ambulanceberedskabet i Region Syddanmark har på det seneste udviklet sig positivt og mere stabilt end tidligere. Responstiderne har således været fornuftige i december, hvor juledagene og en beredskabsmæssig tung nytårsaften blev dækket på betryggende vis. De kommende måneder skal bruges på at stabilisere og normalisere driften yderligere.
08.01.2016
Læger skal supplere ambulanceberedskabet på Ærø
Region Syddanmark indgår aftale med de praktiserende læger på Ærø om, at lægerne kører ud, når der er to hastende ambulanceudkald på øen samtidigt.
21.12.2015

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap