Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilArtikler

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Ulovlige oplysninger slettet
Region Syddanmark har i går fået besked fra Dansk Almenmedicinsk KvalitetsEnhed (DAK-E) om, at sletningen af de ulovlige oplysninger i Dansk Almenmedicinsk Database (DAMD) er gennemført.
28.05.2015
Region Syddanmark tager kontakt til brugere af ASV-apparater
Region Syddanmark har valgt at tage kontakt til søvnapnø-patienter, der benytter sig af de såkaldte ASV-apparater. Producenten af apparatet har oplyst, at der for søvnapnø-patienter med hjertesvigt er mistanke om en øget dødelighed ved brugen. Derfor vil det, indtil eventuelle risici er ordentligt afdækket, kun være specialister fra Respirationscenter Syd, der kan udlevere apparater til nye patienter.
26.05.2015
Akutsygehuset i Aabenraa klar til Fase 2
Sygehusbyggeriet i Aabenraa går nu ind i Fase 2. Regionsrådet godkendte i dag dispositions-forslaget for anden fase af akutsygehuset i Aabenraa. Byggeriet vil efter planen gå i gang i 2017.
26.05.2015
Mennesket først - systemet bagefter
Det Sociale Netværk besøgte 12. maj syddansk psykiatri i Esbjerg, hvor der blandt andet blev talt om patient- og pårørendesamarbejde.
13.05.2015
Samarbejde tiltrækker turister
Samarbejde, unikke oplevelser af høj kvalitet og online tilgængelighed. Sådan kan det syddanske turisterhverv styrkes, er konklusionen på turismekonferencen på Hotel Legoland i Billund torsdag 7. maj.
08.05.2015
Region Syddanmark og Falck har drøftet loyalitetsforpligtelse
Ifølge regionens kontrakt med Falck er Falck ”forpligtet til loyalt at medvirke til” en smidig overdragelse af opgaverne til en ny leverandør – altså til BIOS. Det blev slået fast på et møde mellem Falck og Region Syddanmark onsdag 6. maj 2015.
07.05.2015
Fred og debat til Haderslev Lysfest
Fredsbudskabet var i fokus, da Haderslev Lysfest blev afholdt 4. maj.
05.05.2015
Sygehuse skal tage samme pris for ekstraydelser
Patienter på de syddanske sygehuse skal ikke opleve forskelle i priserne, når de gerne vil have ekstraydelser såsom et ultralydsbillede af deres ufødte barn. Derfor vedtog regionsrådspolitikerne 27. april en harmonisering priserne på de ydelser, der ikke er en del af sygehusbehandlingen.
30.04.2015
Alle ambulancestationer er nu på plads
Når BIOS og Responce 1. september overtager ambulancekørslen i Region Syddanmark skal ambulancerne rykke ud fra 41 ambulancestationer fordelt over hele regionen. Nu har Region Syddanmark godkendt placeringen af den sidste af de mange stationer.
30.04.2015
Rammerne for Nyt OUH på plads og godkendt
Dispositionsforslaget til Nyt OUH blev mandag endelig godkendt i regionsrådet. Med godkendelsen er de ydre rammer for det nye universitetshospital fastsat, og man begynder nu den endelig proces før spadestikket.
29.04.2015

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap