Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-tv |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilArtikler

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Flere iværksættere til Region Syddanmark
Det kan lade sig gøre at trække succesrige iværksættervirksomheder til det sydlige Danmark. Det er Next Step Challenge et godt eksempel på.
27.03.2015
Region Syddanmarks sundhedsudvalg orienteret om belægningssituationen på Svendborg Sygehus
Sundhedsudvalget i Region Syddanmark blev i denne uge orienteret om forholdene på Svendborg Sygehus. Overordnet viser regionens status, at den faglige kvalitet er i orden, og at patienterne er tilfredse, men at belægningen på sygehusene generelt er en udfordring.
27.03.2015
Hjælp til HPV-vaccinerede piger
26.03.2015
Fejl i eJournaler på Fyn er rettet
Godt 7.500 fynboer har haft fejl i deres eJournal. Region Syddanmark har rettet fejlen, der ikke har haft betydning for borgernes behandling.
26.03.2015
Region Syddanmark sikrer bedre geografisk adgang til fodterapi
Regionsrådet godkendte den 23. marts regionens første praksisplan for fodterapi. I den nye plan åbner regionen op for, at fodterapeuter nu kan slå sig ned eller udvide på adresser, der ikke før har været tilgængelige. Det betyder, at det bliver nemmere for borgerne at blive behandlet i deres nærområde.
25.03.2015
Millionansøgning til mere psykiatri i nærområdet
Med en ansøgning på 207 millioner kroner til satspuljen vil Region Syddanmark styrke indsatsen overfor sindslidende borgere ved blandt andet at opføre lokalpsykiatrier i flere byer.
23.03.2015
Flot hæder til Sydvestjysk Sygehus og OUH
Ortopædkirurgisk afdeling på Odense Universitetshospital og den fælles akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus fik forleden uddannelsespriser fra Sundhedsstyrelsen, der uddeles til afdelinger, der er særligt gode til at videreuddanne læger.
23.03.2015
Region Syddanmark bakker op om milliardbesparelse på indkøb
45 millioner kroner. Så meget vil Region Syddanmark spare på indkøb – hvert eneste år. Dermed løfter regionen sin del af de fem regioners fælles mål om samlet at spare 1 milliard kroner frem mod 2020. Den fælles strategi for at nå det mål er netop blevet godkendt af regionsrådet i Region Syddanmark.
23.03.2015
Nyt OUH starter næste planlægningsfase
Det har været et stort puslespil at få navigeret alle rum og afdelinger på plads i det nye universitetshospital i Odense, men nu er brikkerne faldet på plads, og Nyt OUH-projektet kan snart begynde på næste planlægningsfase.
12.03.2015
Sidste læs fra Kærgård
Region Syddanmark er nu færdig med at fjerne den del af forureningen i Kærgård Klitplantage, der kan graves væk. Men arbejdet med at gøre det unikke naturområde fri for gift er ikke færdigt.
02.03.2015

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap