Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-tv |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresserumpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 27. januar 2015
Region Syddanmark godkender ambitiøs sundhedsaftale
Region Syddanmarks regionsråd godkendte 26. januar en sundhedsaftale for 2015-2018, der er indgået i samarbejde med de 22 syddanske kommuner. Aftalen skal sætte fokus på rehabilitering, lighed og sammenhæng.


Udsendt 26. januar 2015
Region Syddanmark ophæver garanti om jobtilbud
Et stort flertal i regionsrådet besluttede i dag at ophæve den garanti om jobtilbud, som medarbejderne på Region Syddanmarks sygehuse har haft siden 2007. Garantien ophæves pr. 1. maj 2015.


Udsendt 25. januar 2015
Unge syddanske mænd sakker bagud
Ny rapport viser, at for få unge syddanske mænd tager en videregående uddannelse. Region Syddanmark skærper nu indsatsen for at få mændene til at uddanne sig.


Udsendt 21. januar 2015
Robotter kan også yde medmenneskelig pleje
Velfærdsteknologiske løsninger i form af robotter og apps vinder mere og mere indpas på det sociale område i Region Syddanmark og kan hjælpe med at løfte også de medmenneskelige plejeopgaver.


Udsendt 20. januar 2015
Forsinkelser på psykiatribyggeri
Psykiatrisygehusets byggerier i Aabenraa og Esbjerg er ramt af forsinkelser. Det skyldes i Aabenraa især problemer med facader og forsinkelse på levering af betonelementer. I Esbjerg er det en hovedbygning, der er i væsentlig dårligere stand end rådgiver og entreprenør havde forventet.


Udsendt 20. januar 2015
Syv ud af ti syddanske skadestuepatienter er tilfredse
Syv ud af ti syddanskere, der har været på skadestuen, er alt i alt tilfredse eller meget tilfredse med den behandling, de har fået på skadestuen. Det viser en landsdækkende undersøgelse af skadestuepatienters tilfredshed.


Udsendt 19. januar 2015
Regionsrådet - 26. januar 2015
Information om regionsrådets møde 26. januar 2015. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 16. januar 2015
Niels Nørgaard Pedersen ny administrerende direktør på OUH
Region Syddanmark ansætter Niels Nørgaard Pedersen som ny administrerende sygehusdirektør på Odense Universitetshospital.


Udsendt 12. januar 2015
H.K.H. Prinsesse Marie indvier nybyggeriet på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa
Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie og regionsrådsformand Carl Holst (V) indviede i dag nybyggeriet på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa. Dagens arrangement markerer den officielle indvielse af blandt andet den Fælles Akutmodtagelse, forhal med restaurant, familiecenter og den ambulante børne-ungdomspsykiatri. Indvielsen er første etape af nybyggeriet på akutsygehuset, der fremadrettet skal betjene 230.000 sønderjyske borgere.


Udsendt 9. januar 2015
Patienter og pårørende skal spritte hænder
”Af med smitten – på med spritten.” Sådan lyder budskabet i en ny hygiejnekampagne, der skal få patienter og besøgende på syddanske sygehuse til at spritte hænder.Siden er sidst opdateret 25-01-2015.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap