Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-tv |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresserumpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 31. marts 2015
Syddanmark inviterer til politisk topmøde
Regionsrådspolitikere, borgmestre, rektorer og landspolitikere mødes 13. april for at lægge sporene for en fortsat stærk vækstudvikling i Syddanmark. Målet er en ny plan for at videreudvikle de syddanske styrker – til gavn for hele Danmark.


Udsendt
Region Syddanmark vender tommelfingeren op til Nyt OUH-forslag
Dispositionsforslaget til Nyt OUH blev torsdag præsenteret på et fælles udvalgsmøde med Innovationsudvalget og Psykiatri- og Socialudvalget. Forslaget blev taget vel imod, og det nærmer sig nu den endelige godkendelse.


Udsendt
Region Syddanmarks sundhedsudvalg orienteret om belægningssituationen på Svendborg Sygehus
Sundhedsudvalget i Region Syddanmark blev i denne uge orienteret om forholdene på Svendborg Sygehus. Overordnet viser regionens status, at den faglige kvalitet er i orden, og at patienterne er tilfredse, men at belægningen på sygehusene generelt er en udfordring.


Udsendt
KPF Arkitekter AS vinder Sundhedscenter Haderslev
Region Syddanmark og Haderslev Kommune har i fællesskab valgt det team, der skal stå for projektering af det kommende fælles sundhedscenter i Haderslev.


Udsendt
Sletning af DAMD-oplysninger lukker til midnat
Region Syddanmark har fra den 28. marts 2015 ikke længere ret til at imødekomme borgernes anmodning om at få slettet deres egne oplysninger i Dansk AlmenMedicinsk Database (DAMD).


Udsendt
Mia Lichtenstein i finalen i Ph.d. Cup
Forsker i Psykiatrien i Region Syddanmark, Mia Lichtenstein, er blevet udvalgt til finalen i Ph.d. Cup.


Udsendt
Fejl i eJournaler på Fyn er rettet
Godt 7.500 fynboer har haft fejl i deres eJournal. Region Syddanmark har rettet fejlen, der ikke har haft betydning for borgernes behandling.


Udsendt
Region Syddanmark sikrer bedre geografisk adgang til fodterapi
Regionsrådet godkendte den 23. marts regionens første praksisplan for fodterapi. I den nye plan åbner regionen op for, at fodterapeuter nu kan slå sig ned eller udvide på adresser, der ikke før har været tilgængelige. Det betyder, at det bliver nemmere for borgerne at blive behandlet i deres nærområde.


Udsendt
43 millioner til forebyggelse af tvang
Psykiatrien i Region Syddanmark vil over de næste fire år gennemføre et stor uddannelsesløft målrettet forebyggelse af tvang.


Udsendt
Millionansøgning til mere psykiatri i nærområdet
Med en ansøgning på 207 millioner kroner til satspuljen vil Region Syddanmark styrke indsatsen overfor sindslidende borgere ved blandt andet at opføre lokalpsykiatrier i flere byer.Siden er sidst opdateret 19-03-2015.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap