FORSIDEN | WEB-TV | LEDIGE JOB | SELVBETJENING | OM SITET | LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresserumpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 30. oktober 2014
Region Syddanmark styrker indsatsen overfor sygefravær
Region Syddanmark ser ud til at nå målene for 2014, når det kommer til nedbringelse af sygefraværet, men det kan stadig blive bedre. Derfor sætter regionen nu gang i seks nye initiativer, der skal styrke den ledelelsesmæssige opfølgning og fokusere endnu mere på forebyggelse.


Udsendt 29. oktober 2014
Hollandsk professor til Telepsykiatrisk Center
Telepsykiatrisk Center har i samarbejde med SDU ansat den hollandske professor Heleen Riper som adjungeret professor. Heleen Riper er en af Europas førende forskere indenfor telepsykiatri, og hun skal være med til at etablere et stærkt forskningsmiljø i Region Syddanmarks telepsykiatriske satsning.


Udsendt 29. oktober 2014
Region vil inddrage flere frivillige
Region Syddanmark har på regionsrådsmødet 27. oktober godkendt et oplæg til en strategi, der skal gøre det nemmere for sygehuse og sociale centre at inddrage frivillige. Strategien skal nu i høring hos blandt andet interesseorganisationer, kommuner og fagforeninger, inden den endeligt vedtages.


Udsendt 29. oktober 2014
Region Syddanmarks indkøbskurv bliver grønnere
Regionsrådet i Region Syddanmark har besluttet at gå med i Miljøministeriets Partnerskabet for Offentlige Grønne Indkøb.


Udsendt 27. oktober 2014
Jacob Stengaard Madsen konstitueres som regionsdirektør i Region Syddanmark
Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet i dag konstitueret regionens psykiatri- og socialdirektør Jacob Stengaard Madsen som regionsdirektør. Den nuværende regionsdirektør Mikkel Hemmingsen har fået nyt job som administrerende direktør for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.


Udsendt 27. oktober 2014
Syddanskere reagerer for sent på blodprop i hjernen
Mange syddanskere reagerer for sent, når de oplever symptomer på en blodprop i hjernen. Konsekvensen er, at de ikke kan få opløst blodproppen med medicin og derfor risikerer at få skader, de kunne have undgået.


Udsendt
Region Syddanmark indgår aftale om redder-elever
Region Syddanmark har fundet en løsning for de 12 redder-elever, hvis uddannelseskontrakter blev opsagt af Falck. Alle 12 får fra 1. februar 2015 en elevplads hos Responce.


Udsendt
Peter Fosgrau bliver projektdirektør for Nyt OUH
Direktør på Odense Universitetshospital Peter Fosgrau er i dag udpeget som ny projektdirektør for projektorganisationen for Nyt OUH. Peter Fosgrau fortsætter sideløbende som direktør og medlem af direktionen på OUH. Den nuværende projektdirektør Niels Mortensen fratræder på grund af sygdom.


Udsendt
Børnene tog en tur tilbage til 1864
Der var stor opbakning til aktiviteterne i ”1864 for børn” i efterårsferien. Her var det nemlig børnenes tur til at markere 150-året for Slaget ved Dybbøl.


Udsendt
Regionsrådet - 27. oktober 2014
Information om regionsrådets møde 27. oktober 2014. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.Siden er sidst opdateret 29-10-2014.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@rsyd.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00