Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-tv |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresserumpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 2. marts 2015
Diana Arsovic Nielsen forlader jobbet som direktør for Syddansk Sundhedsinnovation
Direktør for Syddansk Sundhedsinnovation i Odense Diana Arsovic Nielsen har fået nyt job som innovationschef i Københavns Kommune.


Udsendt 28. februar 2015
Idéerne spirede til syddansk borgermøde om fremtidens sundhedsvæsen
130 borgere og 23 regionspolitikere var lørdag samlet til borgermøde i Lillebæltshallerne. På mødet debatterede borgere og politikere kommunikation og service på de syddanske sygehuse og kom blandt andet med idéer til, hvordan patienter og deres pårørende kan inddrages bedre på fremtidens sygehuse.


Udsendt 25. februar 2015
Region Syddanmark: Kritik som forventet
Rigsrevisionens kritik af danske sygehuses kontrol med forskningsmidler, er som forventet. Region Syddanmark har dog svært ved at genkende det billede af regionens forvaltning og kontrol af forskningskronerne, som rigsrevisionens rapport tegner.


Udsendt 25. februar 2015
Region Syddanmark må ikke opgive krav om erstatning
Det er udelukkende Patienterstatningen eller Ankenævnet for Patienterstatningen, der afgør, hvorvidt patienter kan henholdsvis få og beholde deres erstatninger. Det fastslår Region Syddanmarks sundhedsdirektør efter de seneste dages historier om en patient, der først fik tilkendt en erstatning og derefter frataget den igen.


Udsendt 25. februar 2015
Ny angstbehandling på nettet
Fra 1. marts kan borgere i Region Syddanmark få hjælp til angstbehandling på nettet. Tilbuddet, der går under navnet FearFighter, er en del af Internetpsykiatrien, og det er gratis.


Udsendt 24. februar 2015
Ny konstitueret ledende overlæge til Psykiatrisk Afdeling Esbjerg-RibeUdsendt 24. februar 2015
Endnu mere patientsamarbejde i syddansk psykiatri
Der skal skrues op for samarbejdet med patienter og pårørende. Syddansk psykiatri er allerede i gang. 23. februar godkendte regionsrådet en ny patient- og pårørendepolitik.


Udsendt 23. februar 2015
Nemmere adgang for frivillige i Region Syddanmark
Det skal være nemmere at benytte sig af frivillige på de regionale sygehuse og sociale tilbud, og derfor har regionsrådet nu lanceret en ny strategi på området.


Udsendt 18. februar 2015
Presseinvitation: Borgermøde om bedre sygehuse
28. februar slår Region Syddanmark dørene op for et borgermøde i Middelfart, hvor ca. 150 syddanskere sammen med regionsrådspolitikerne skal komme med forslag til, hvordan sygehusenes kommunikation og service kan forbedres. Pressen er velkommen på dagen.


Udsendt 18. februar 2015
Intet tegn på misbrug af forskningskroner i Region Syddanmark
Revisionsfirmaet Deloitte har foretaget en omfattende gennemgang af Region Syddanmarks forskningsprojekter og har ikke fundet tegn på misbrug af forskningskroner.Siden er sidst opdateret 06-02-2015.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap