Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-tv |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresserumpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 18. december 2014
Presseinvitation fra Region Syddanmark: H.K.H. Prinsesse Marie forestår indvielse af nybyggeri på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa
Region Syddanmark markerer, at Sygehus Sønderjylland i samarbejde med Psykiatrien i Region Syddanmark har gennemført en omfattende ombygning til det eksisterende sygehus i Aabenraa.


Udsendt 17. december 2014
Danmarks første testmiljø for velfærdsteknologi indviet
Region Syddanmark åbnede onsdag 17. december banebrydende udviklings- og testlaboratorier for velfærdsteknologiske løsninger.


Udsendt 17. december 2014
Psykiatrisk hjælp på gadeplan
Psykiatrien i Region Syddanmark er gået i tæt samarbejde med headspace Esbjerg, om at rådgive psykisk sårbare unge mellem 12 og 25 år.


Udsendt 16. december 2014
Ambulancerne skal rykke ud lige så hurtigt som i dag
Der har i pressen i de seneste dage været påstande fremme om, at ambulancerne kommer til at rykke langsommere ud, end de gør i dag, når nye ambulanceleverandører skal køre de syddanske ambulancer efter 1. september næste år. Det er ikke korrekt. Region Syddanmark vil fortsat måle på responstiden og sørge for, at de servicemål, som regionsrådet har vedtaget, bliver overholdt.


Udsendt 16. december 2014
Fuld fart på sundhedsforskningen
18 nye ph.d.-projekter har nu fået regionsrådets velsignelse, og der er således fortsat en positiv udvikling i sundhedsforskningen i Region Syddanmark til gavn for patienterne.


Udsendt 16. december 2014
Region Syddanmark og Tolkedanmark ApS indgår forlig
Mandag den 17. november indgik Region Syddanmark og Tolkedanmark Aps forlig i sagen om de tolkeydelser, firmaet leverede til regionen fra januar 2008 til december 2009. Med forliget er alle mellemværender mellem Region Syddanmark og Tolkedanmark ApS bragt ud af verden.


Udsendt 12. december 2014
Unikke testmiljøer blåstempler velfærdsteknologi
Region Syddanmark indvier onsdag 17. december 2014 unikke testmiljøer, der på tværs af offentlige sektorer, borgere og private virksomheder skal udvikle velfærdsteknologiske løsninger efter international standard. De såkaldte CoLABS bliver de første af sin art i Danmark.


Udsendt 12. december 2014
Kvinder over 65 år inviteres til undersøgelse for livmoderhalskræft
Region Syddanmark har nu tilbudt alle syddanske kvinder, der ufrivilligt kan være faldet ud af screeningsprogrammet for livmoderhalskræft, en ny undersøgelse. De sidste invitationer er netop sendt ud.


Udsendt 12. december 2014
Lægedækningen sikret på Langeland
Fem nye læger er på vej til Langeland for at tage over efter ældre læger, der går på pension i nærmeste fremtid. Lægedækningen på Langeland er dermed sikret.


Udsendt 9. december 2014
Omkring 600 tilmeldte til BIOS-møder
På nuværende tidspunkt er der allerede 589 tilmeldte til de ni informationsmøder for kommende ambulancemedarbejdere, som BIOS holder i næste uge. Det fortalte den nye direktør for BIOS Danmark, Morten Hansen, da han i går havde mulighed for at møde medlemmerne af Region Syddanmarks præhospitale udvalg.Siden er sidst opdateret 17-12-2014.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap