Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | Web-tv |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresserumpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 27. november 2014
Center for Senhjerneskade i Kolding vinder ArbejdsmiljøPrisen 2014
Center for Senhjerneskade i Kolding vandt torsdag den 27. november ArbejdsmiljøPrisen 2014. De vinder prisen for at have erstattet tidligere skader fra direkte løft med forebyggelse og opprioritering af uddannelse til centrets medarbejdere. Det betyder færre skader og større tryghed for borgerne.


Udsendt 27. november 2014
Et bedre liv til udviklingshæmmede med sindslidelser
De 22 syddanske kommuner har indgået en aftale med Psykiatrien i Region Syddanmark og de praktiserende læger, der præciserer hvordan samarbejdet omkring psykisk syge udviklingshæmmede skal foregå. Aftalen skal give udviklingshæmmede med sindslidelser en bedre livskvalitet.


Udsendt 27. november 2014
Offshorebranchen fokuserer på løsninger
Et tættere samarbejde mellem virksomhederne i leverandørkæden var et af de forslag, der kom ud af offshorebranchens strategiseminar 26. november. Her kortlagde offshorebranchen i samarbejde med Syddansk Vækstforum de udfordringer og muligheder, de står over for.


Udsendt 26. november 2014
Koordineret indsats overfor psykisk syge misbrugere på vej
En ny samarbejdsaftale skal forhindre, at psykisk syge misbrugere ender i et ingenmandsland, hvor kommunen afviser dem, fordi de er psykisk syge, og psykiatrien ikke tilbyder noget, fordi de er misbrugere.


Udsendt 25. november 2014
Nyt OUH og Odense Letbane er enige om at bygge side om side
Nyt OUH ved Region Syddanmark og Odense Letbane ved Odense Kommune har indgået en samarbejdsaftale om finansieringen af ekstraomkostninger, når to af byens største byggepladser kommer til at krydse hinanden.


Udsendt 25. november 2014
Nye garantiafdelinger skal sikre patienters rettigheder
Region Syddanmark udpeger garantiafdelinger, der skal sikre, at syddanske patienters rettigheder fortsat bliver overholdt, når de skal udredes og behandles.


Udsendt 25. november 2014
Millioner til efteruddannelse i sundhed og livsstil
Godt fire millioner kroner skal bruges til at sætte fokus på sundhed og livsstil hos borgere med psykiske lidelser. Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse har bevilliget tre millioner kroner og Region Syddanmark godt en million kroner til projektet.


Udsendt 24. november 2014
Ny strategi skal give mere selvstændighed
En ny strategi skal støtte borgerne på Region Syddanmarks sociale tilbud, så de kan blive mere selvhjulpne. Strategien sætter fokus på borgernes muligheder for udvikling og på medarbejdernes systematiske arbejde med den rehabiliterende tilgang.


Udsendt 24. november 2014
Selvmordsforebyggelse virker
Region Syddanmark er den region, der er længst fremme med hjælp til selvmordstruede borgere. Nu viser et banebrydende forskningsprojekt lavet i samarbejde mellem Region Hovedstaden og Region Syddanmark, at hjælpen har stor effekte og kan mindske selvmordsrisikoen med 27 procent.


Udsendt 21. november 2014
Stjerneformet hjem til handicappede børn og unge indviet
24 svært handicappede børn og unge kan nu få foden under eget bord i Børnehusene Stjernen i Odense. Institutionen er stjerneformet og tænkt som en landsby.Siden er sidst opdateret 27-11-2014.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap