Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPressepilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 5. februar 2016
Rapport: Regional indsats skaber job og omsætning
Det kan godt betale sig for private virksomheder i Syddanmark at deltage i projekter, som er en del af den regionale vækstindsats, Syddansk Vækstforum er ansvarlig for.


Udsendt 3. februar 2016
DM i Skills skydes i gang i Fredericia
Torsdag 4. februar begynder DM i Skills 2016 i Messe C i Fredericia. Her vil 300 elever fra erhvervsuddannelser i hele landet i løbet af tre dage konkurrere om, hvem der er bedst inden for 36 forskellige fag. Samtidig skal 80 8.-klasser prøve kræfter med håndværksfagene.


Udsendt 31. januar 2016
Fortsatte udfordringer for BIOS Ambulance Services
Januar har været en svær måned for Bios Ambulance Services, hvor virksomheden fortsat har haft problemer med at levere alle de aftalte beredskaber. Responstiderne er steget en smule siden december. Region Syddanmark følger udviklingen tæt. Der er dog også positive tegn med flere reddere på vej pr. 1. februar og en styrket vagtplanlægning.


Udsendt 29. januar 2016
Michael Dall konstitueres som lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus
Region Syddanmark konstituerer Michael Dall som ny lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus.


Udsendt 27. januar 2016
Ulige konkurrence i udbud om lægevagtstransport
Lægevagtskørslen i Region Syddanmark bliver med jævne mellemrum sendt i udbud. En fortolkning af taxalovgivningen fra Trafik- og Byggestyrelsen betyder dog, at visse typer virksomheder får en fordel, og det skader konkurrencen. Regionsrådet vil derfor bede Danske Regioner om at forfølge sagen.


Udsendt 26. januar 2016
Michael Evan Goodsite ny koncerndirektør for Regional Udvikling
Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet i aftes sagt ja til at ansætte Michael Evan Goodsite som ny koncerndirektør for Regional Udvikling i Region Syddanmark.


Udsendt 26. januar 2016
OUH-forsker giver mænd sexlivet tilbage med stamceller
Mænd, der lider af impotens, kan nu se frem til en effektiv behandling, som hverken kræver den såkaldte ’penis-pumpe’ eller har den medicinske behandlings bivirkninger. SDU Professor og OUH overlæge Søren P. Sheikh, Odense Universitetshospital, kan i dag med sit forskerteam præsentere resultaterne af sin stamcelleforskning.


Udsendt 25. januar 2016
Region Syddanmark tager første spadestik til Nyt OUH
Nyt OUH flytter nu fra tegnebrættet ud i virkeligheden. Regionsrådet godkendte i dag den 25. januar bevilling til to delprojekter, der officielt starter byggeriet af Nyt OUH. De to delprojekter skal være med til at forberede letbanens passage gennem det nye universitetshospital og byggemodne grunden til hele sygehusbyggeriet.


Udsendt 25. januar 2016
Region Syddanmarks CoLab Plug & Play indgår samarbejde med MedCom i to-årigt pilotprojekt
Telemedicin kan gøre livet lettere. Både for patienter og sundhedsvæsen. Så når Fru Jensen hjemme i stuen selv måler og indsender data til sin læge via sin computer, er det en fordel for hende selv og for sundhedsvæsenet. Hun behøver ikke møde op hos lægen, og lægen sparer tid og ressourcer. Men løsningen kræver, at en række it-standarder er opfyldt, og at modellen forinden er testet grundigt, så det dels er de rigtige data, der havner hos lægen, dels at data ikke havner det forkerte sted.


Udsendt 25. januar 2016
Englændere køber syddansk knowhow
Syddansk Sundhedsinnovation skal understøtte innovation i det engelske sundhedssystem.Siden er sidst opdateret 05-02-2016.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap