FORSIDEN | WEB-TV | LEDIGE JOB | SELVBETJENING | OM SITET | LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresserumpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 21. oktober 2014
Peter Fosgrau bliver projektdirektør for Nyt OUH
Direktør på Odense Universitetshospital Peter Fosgrau er i dag udpeget som ny projektdirektør for projektorganisationen for Nyt OUH. Peter Fosgrau fortsætter sideløbende som direktør og medlem af direktionen på OUH. Den nuværende projektdirektør Niels Mortensen fratræder på grund af sygdom.


Udsendt 21. oktober 2014
Børnene tog en tur tilbage til 1864
Der var stor opbakning til aktiviteterne i ”1864 for børn” i efterårsferien. Her var det nemlig børnenes tur til at markere 150-året for Slaget ved Dybbøl.


Udsendt 13. oktober 2014
Inklusionsundersøgelse afventer nationalt forskningsprojekt
Psykiatri- og socialudvalget vil afvente resultatet af Det Nationale Forskningscenter for Velfærds projekt ”Inklusionspanelet,” inden det besluttes, om en regional undersøgelse af inklusion i folkeskolen skal sættes i søen.


Udsendt 13. oktober 2014
Regionsrådet - 27. oktober 2014
Information om regionsrådets møde 27. oktober 2014. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 9. oktober 2014
Rådgivningsteam skal sikre bedre medicinsk behandling
Psykiatrien i Region Syddanmark har søgt og netop fået godt 7,5 mio. kr. til at etablere et regionalt tværfagligt team i regi af Telepsykiatrisk Center i Odense.


Udsendt 9. oktober 2014
Bæltefri afdeling i Augustenborg-Haderslev skal forebygge tvang
Psykiatrien i Region Syddanmark har netop søgt og fået godt 13 mio. kr. til at forebygge tvang ved at etablere et bæltefrit afsnit på Psykiatrisk Afdeling Augustenborg-Haderslev.


Udsendt 9. oktober 2014
Mere tryghed for psykiatriske patienter med akut behov for hjælp
Psykiatrien i Region Syddanmark har søgt og netop fået 5,6 mio. kr. til at etablere et ambulant akutteam – et såkaldt fremskudt og mobil skadestuefunktion på Psykiatrisk Afdeling Kolding-Vejle.


Udsendt 8. oktober 2014
Region Syddanmark underskriver nye ambulance-kontrakter
BIOS Ambulance Service Danmark A/S og Responce A/S skal køre de syddanske ambulancer fra september næste år. Det besluttede regionsrådet i Region Syddanmark på sit møde den 25. august. På fredag underskrives kontrakterne med de to nye ambulance-aktører.


Udsendt 7. oktober 2014
Målrettet kulturstøtte skal øge kendskabet til Syddanmark
De mange kulturstøttekroner fra Region Syddanmark skal gives til tematiske kultursatsninger og større begivenheder. Det vil være med til at øge synligheden af regionen, mener Stephanie Lose, formand for Udvalget for Regional Udvikling.


Udsendt 6. oktober 2014
Midlertidigt stop for indsamling af patientdata fra de praktiserende læger
Der er stillet spørgsmålstegn ved det juridiske grundlag for tilladelsen fra Statens Seruminstitut (SSI) til indsamling af data for alle patienter fra de praktiserende lægers patientjournal til anvendelse for kvalitetsudvikling i Dansk Almen Medicinsk Database (DAMD).Siden er sidst opdateret 21-10-2014.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@rsyd.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00