Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresserumpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 17. april 2015
Erfaring med indvandrer-patienter skal skabe mere lighed
Når en indvandrer bliver indlagt i det danske sundhedsvæsen, kan der være mange barrierer i mødet mellem patienten og sundhedspersonalet. Region Syddanmark har gode erfaringer med at nedbryde de barrierer, og erfaringerne skal nu udbredes til andre patientgrupper.


Udsendt 16. april 2015
Dybbøl-bog skal binde fortid og nutid sammen
Region Syddanmark præsenterede ny bog om ”Dybbøl 1864-2014” i Sønderborg.


Udsendt 16. april 2015
Fælles om en stærkere fremtid
Der var fokus på vækst, udvikling og en fælles erklæring, da Region Syddanmark mandag 13. april 2015 holdt sit allerførste Syddansk Topmøde på Scandic Hotel i Kolding.


Udsendt 14. april 2015
Byregionerne stormer frem
Arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner, sundheds- og fritidstilbud samles i stigende grad i de større danske byer. I takt med byernes vokseværk og stigende indpendling, er adgangen til kvalificeret arbejdskraft fra byernes opland også blevet vigtigere for at kunne udvikle byregionerne til gavn for både by og land. Det viser analysen ”Byer i bevægelse”, som Region Syddanmark og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter i samarbejde har udarbejdet.


Udsendt 13. april 2015
BIOS skal svare på reddernes spørgsmål på tre stormøder
BIOS vil i løbet af 14 dage invitere de syddanske reddere til tre stormøder, hvor redderne kan få svar på de spørgsmål, de har. Møderne har til formål at genoprette genoprette tilliden mellem ambulanceredderne og BIOS, der skal overtage størstedelen af ambulancekørslen i Region Syddanmark fra 1. september i år. Stormøderne er aftalt på et møde her i formiddag mellem BIOS og formandsskabet i Region Syddanmarks præhospitale udvalg.


Udsendt 10. april 2015
Klagesag om ambulanceudbud endelig afsluttet
Klagenævnet for Udbud afviste i februar den klage, som Falck sidste år indgav over Region Syddanmarks ambulance-udbud. Falck har ikke indbragt sagen for domstolene inden for den otte ugers frist, der er, og Region Syddanmark betragter derfor klagesagen som endelig afsluttet.


Udsendt 10. april 2015
Ligestillingsudvalget søger inspiration udefra
Region Syddanmarks ligestillingsudvalg tager nu på studietur for at få yderligere inspiration til arbejdet med ligestilling. En rapport om regionernes arbejde med ligestilling viste for nylig, at Region Syddanmark er godt med på ligestillingsområdet.


Udsendt 7. april 2015
Mærsk donerer millioner til uddannelse i Åben Dialog
Psykiatrisk Afdeling i Svendborg har netop modtaget en bevilling på 3 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden. Pengene skal bruges til en miniuddannelse i Åben Dialog.


Udsendt 1. april 2015
Presseinvitation: Syddansk topmøde
Pressen inviteres hermed til at deltage i det første syddanske topmøde nogensinde. Målet med mødet er at samle regionspolitikere, borgmestre, toppolitikere og rektorer om en fælles ny plan for Syddanmark, der skal sikre fortsat vækst og udvikling til gavn for hele landet.


Udsendt 31. marts 2015
Syddanmark inviterer til politisk topmøde
Regionsrådspolitikere, borgmestre, rektorer og landspolitikere mødes 13. april for at lægge sporene for en fortsat stærk vækstudvikling i Syddanmark. Målet er en ny plan for at videreudvikle de syddanske styrker – til gavn for hele Danmark.Siden er sidst opdateret 16-04-2015.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap