Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 14. november 2019
Presseinvitation: Indvielse af nyt regionalt datacenter
Region Syddanmark inviterer pressen og alle interesserede til indvielse af det nye regionale datacenter i Kolding.


Udsendt 14. november 2019
Sundhedscenter Haderslev udvides for 13,8 millioner kroner
Region Syddanmark og Haderslev Kommune har afsat i alt 6,5 millioner kroner til en udvidelse af Sundhedscenter Haderslev. Sammen med statslige penge giver det i alt 13,8 millioner, der skaber plads til blandt andet en ny lægepraksis, mulighed for mammografiscreeninger og kommunens borgerrettede tilbud.


Udsendt 13. november 2019
Alle syddanske sygehuse kommer igennem rengøringseftersyn med bravur
Rengøringen er i top på de syddanske sygehuse. Ved det seneste rengøringseftersyn klarede alle sygehusene sig flot både ved eftersynet af den generelle rengøring og på de områder, hvor der er særlige krav rettet mod at forebygge smitte.


Udsendt 1. november 2019
Ekstern kontrol af lønvilkår på Nyt OUH-byggeriet
Et bredt flertal i regionsrådet besluttede forleden, at det bliver en ekstern kontrollør, der skal holde øje med, at de håndværkere, der arbejder på byggepladsen i Odense med at opføre Nyt OUH, kommer til at arbejde efter danske vilkår.


Udsendt 29. oktober 2019
Regionsrådet har vedtaget Region Syddanmarks budget for næste år
Et meget bredt flertal i det syddanske regionsråd vedtog mandag eftermiddag Region Syddanmarks budget for 2020 og aftalte dermed, hvordan de 26,5 mia. kr., det koster at udføre regionens opgaver, skal bruges. En god økonomiaftale med regeringen og regionens stabile økonomi betyder, at det er muligt at bruge ekstra penge på behandling af fysisk og psykisk sygdom og sætte nye initiativer i værk.


Udsendt 28. oktober 2019
Region byder flere frivillige velkommen
Region Syddanmark vil styrke og udvikle samarbejdet med frivillige. En ny politik, som udstikker rammerne for, hvordan regionen arbejder med frivillighed, og penge til at ansætte frivilligkoordinatorer skal være med til at sætte skub i udviklingen.


Udsendt 28. oktober 2019
Digital kommunikation mellem patienter og sygehuse styrkes
Digitaliseringsudvalget i Region Syddanmark har som led i Digitaliseringsstrategi 2019-2021 øremærket 5 mio. kr. til udbredelse af appen Mit Sygehus, der gør patienter i stand til at kommunikere digitalt med de syddanske sygehuse.


Udsendt
Regionsrådet - 28. oktober 2019
Information om regionsrådets møde 28. oktober 2019. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt
Grindstedundersøgelsen holder tidsplanen
Den registerbaserede sundhedsundersøgelse i Grindsted skrider planmæssigt frem, og forventningen er, at resultatet af undersøgelsen kan præsenteres i januar 2020.


Udsendt
Et flertal peger på Trygfondens hjerteløber-ordning
De mange frivillige førstehjælpere i Region Syddanmark skal fremover være en del af Trygfondens hjerteløber-ordning, hvis det står til et flertal i præhospitaludvalget. Såfremt regionsrådet tilslutter sig den beslutning, skifter regionen samarbejdspartner fra Dansk Folkehjælp til Trygfonden.Siden er sidst opdateret 14-11-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |