Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Fredericias borgmester fik nøglen til byens sygehus
Forhandlingerne er afsluttet, kontrakten underskrevet så til sidst var bare at overdrage nøglen til Fredericia Sygehus, som kommunen har købt af regionen.
06.12.2016
Socialt tilbud i Børkop vinder 25.000 kroner
Det sociale tilbud Syrenparken i Børkop vinder Region Syddanmarks rehabiliteringspris på 25.000 kroner. Tilbuddet får prisen for igennem en stærk faglig indsats at have støttet en 39-årig mand med paranoid skizofreni til at kunne tage vare på sig selv og flytte fra botilbuddet og ind i sin egen lejlighed. Tilbuddet Bognæs, der ligger i Bogense fik andenpladsen, mens Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Odense fik tredjepladsen.
05.12.2016
OUH får nyeste udstyr til kræftbehandling
Odense Universitetshospital bliver et af de første steder i verden, der får mulighed for at tilbyde kræftpatienter strålebehandling i en MR-accelerator. Forventningen er, at MR-acceleratoren vil give patienterne mere præcis strålebehandling, færre bivirkninger og bedre mulighed for helbredelse.
01.12.2016
Ny strategi mod jordforurening
Regionsrådet vedtog mandag en ny strategi for arbejdet med at beskytte drikkevand, borgere og natur mod forurening. Blandt de nye opgaver i Jordforureningsstrategi 2017 er beskyttelsen af overfladevand og internationale naturområder.
29.11.2016
Region Syddanmark sætter kurs mod nye pejlemærker
Otte nye pejlemærker skal sætte fælles mål for arbejdet i Region Syddanmark på tværs af regionens opgaver. Arbejdet med pejlemærkerne er foregået i tæt samarbejde med regionens samarbejdspartnere, der alle er kommet med vigtige input.
29.11.2016
Fremtidens sygehus indviet i Kolding
H.K.H. Kronprinsen indviede i dag Kolding Sygehus. Første spadestik blev taget for seks år siden for at skabe fremtidens akutsygehus. Det er nu blevet til virkelighed.
24.11.2016
Dansk-tysk samarbejde bidrager til vækst, uddannelse og job
Flere fælles og grænseoverskridende uddannelser på universiteter i Syddanmark og Nordtyskland er et af de mange resultater, der er skabt gennem et dansk-tysk samarbejdsprogram med støtte fra EU.
09.11.2016
Falck skal drive lægeklinikker på Ærø og i Esbjerg
Falck Lægehuse overtager driften af regionens lægeklinikker på Ærø og i Esbjerg. Aftalerne gælder i fire år.
08.11.2016
Region Syddanmark overtager redderkrav
Region Syddanmark overtager tidligere BIOS-medarbejderes krav mod ”BIOS Ambulance Services Danmark A/S under konkurs”
07.10.2016
Psykiatrisk Afdeling Aabenraa vinder arkitekturpris
Psykiatrisk Afdeling Aabenraa har sammen med Aabenraa Statsskole vundet Aabenraa Kommunes Arkitekturpris 2016.
05.10.2016Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk