Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
36 mio. kr. skal sætte skub i virksomheders digitale omstilling
En ny kortlægning viser, at syddanske virksomheder har brug for at forstå og udnytte innovative teknologier og services. Det er Syddansk Vækstforum, som har fået udarbejdet kortlægningen, og nu afsætter 36 mio. kr. til at speede Industri 4.0-omstillingen i virksomhederne op.
21.03.2017
Aftale fornyer 10 års dansk-tysk samarbejde
Region Syddanmark og delstaten Slesvig-Holsten har i dag underskrevet en fornyet partnerskabsaftale og en årsplan for samarbejdet i 2017/2018. Samarbejdet fejrer samtidig 10-års jubilæum.
21.03.2017
Syddanske patienter generelt tilfredse med sygehusforløbet
Syddanske patienter er generelt tilfredse med sygehusforløbet. Langt de fleste syddanske patienter giver sygehusene gode karakterer og er tilfredse med det samlede forløb.
15.03.2017
Sygehus Sønderjylland får Peter Fosgrau som ny direktør
Sygehus Sønderjylland vil også fremover have Peter Fosgrau som administrerende direktør. Peter Fosgrau har siden starten af januar været ansat som konstitueret administrerende direktør, og blandt ansøgerne til jobbet var han det stærkeste kort.
02.03.2017
Penge til mere trivsel på ungdomsuddannelserne
Hver fjerde elev, som falder fra en ungdomsuddannelse, gør det på grund af mistrivsel. En regional indsats for at styrke de unges trivsel har vist gode resultater, og regionsrådet har derfor besluttet at sætte 900.000 kroner af årligt til at fortsætte indsatsen.
01.03.2017
Danish Design Award skal til Kolding
Regionsrådet støtter med 450.000 kr. den del af Danish Design Award, der foregår i Kolding i år.
01.03.2017
Folketingspolitikere besøgte regionen
Syddanske folketingspolitikere besøgte regionen 27. februar for at få et indblik i nogle af de udfordringer og løsninger, som regionen dagligt arbejder med.
27.02.2017
Første spadestik til Sundhedscenter i Haderslev
Vejret var fint og sandet tørt, da mere end 100 borgere, politikere, presse og repræsentanter fra både region og kommune var mødt frem om formiddagen til teltet og byggepladsen på Clausensvej 3 i Haderslev.
24.02.2017
Region Syddanmark og Tolke Danmark afbryder samarbejdet
Region Syddanmark og Tolke Danmark indgik i går aftes en aftale om at afbryde samarbejdet om fremmedsprogstolkning i regionen. Samarbejdet bliver afbrudt, fordi Region Syddanmark og Tolke Danmark er enige om, at indkøringen af den nye tolkeaftale ikke er forløbet som forudsat. Regionens sygehuse og lægepraksisser får i dag tilsendt en liste over mulige leverandører, som kan kontaktes for at få løst tolkeopgaver.
09.02.2017
Ny lægelig direktør for Sydvestjysk Sygehus
Region Syddanmark ansætter Alan Kimper-Karl som lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.
08.02.2017Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk