Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
De nominerede til regionens Frivillighedspris er nu fundet
Fire frivillige indsatser er nomineret til at dyste om to priser, når Region Syddanmark 3. maj uddeler Frivillighedsprisen og Prisen for Den Gode Idé. To af de nominerede indsatser foregår på Fyn, en tredje i Sydvestjylland, og den fjerde flere steder i regionen.
21.04.2017
Svendborg Sygehus skærper profilen med diagnostisk center
Regionsrådet samler ekspertisen fra de to diagnostiske centre på Fyn i ét center på Svendborg Sygehus. Det sker for at sikre patienter, der mistænkes for alvorlig sygdom, der kan være kræft, hurtigere udredning og for at udvikle Svendborg Sygehus som specialsygehus.
27.03.2017
Grønt lys til 14 nye retspsykiatriske sengepladser
Den regionale retspsykiatriske afdeling i Middelfart skal ombygges, så den kommer til at rumme 14 nye sengepladser. Regionsrådet har nu nikket til, at ombygningen går i gang. Flere retspsykiatriske patienter vil derfor fremover kunne få et specialiseret behandlingstilbud i stedet for at være på en almindelig psykiatrisk afdeling.
27.03.2017
Regionsklinik skal sikre lægedækningen på Langeland
1. maj 2017 åbner Region Syddanmark sin første egentlige regionsklinik. Regionsklinikken får til huse i sundhedshuset på Havnegade i Rudkøbing, og her vil to læger sammen med det øvrige personale varetage behandlingen af knap 2.000 patienter.
23.03.2017
36 mio. kr. skal sætte skub i virksomheders digitale omstilling
En ny kortlægning viser, at syddanske virksomheder har brug for at forstå og udnytte innovative teknologier og services. Det er Syddansk Vækstforum, som har fået udarbejdet kortlægningen, og nu afsætter 36 mio. kr. til at speede Industri 4.0-omstillingen i virksomhederne op.
21.03.2017
Aftale fornyer 10 års dansk-tysk samarbejde
Region Syddanmark og delstaten Slesvig-Holsten har i dag underskrevet en fornyet partnerskabsaftale og en årsplan for samarbejdet i 2017/2018. Samarbejdet fejrer samtidig 10-års jubilæum.
21.03.2017
Syddanske patienter generelt tilfredse med sygehusforløbet
Syddanske patienter er generelt tilfredse med sygehusforløbet. Langt de fleste syddanske patienter giver sygehusene gode karakterer og er tilfredse med det samlede forløb.
15.03.2017
Sygehus Sønderjylland får Peter Fosgrau som ny direktør
Sygehus Sønderjylland vil også fremover have Peter Fosgrau som administrerende direktør. Peter Fosgrau har siden starten af januar været ansat som konstitueret administrerende direktør, og blandt ansøgerne til jobbet var han det stærkeste kort.
02.03.2017
Danish Design Award skal til Kolding
Regionsrådet støtter med 450.000 kr. den del af Danish Design Award, der foregår i Kolding i år.
01.03.2017
Penge til mere trivsel på ungdomsuddannelserne
Hver fjerde elev, som falder fra en ungdomsuddannelse, gør det på grund af mistrivsel. En regional indsats for at styrke de unges trivsel har vist gode resultater, og regionsrådet har derfor besluttet at sætte 900.000 kroner af årligt til at fortsætte indsatsen.
01.03.2017Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk