Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Syddanske skadeklinikker og skadestuer har landets mest tilfredse patienter
Tilfredsheden med de syddanske akutklinikker og akutmodtagelser er over landsgennemsnittet i den årlige patientundersøgelse for akutområdet.
11.01.2018
Kammeradvokaten undersøger konsekvenser ved domme i tilbagebetalingssager
Højesteret har afgjort, at to patienter, der tidligere er blevet pålagt at tilbagebetale deres patienterstatning, alligevel ikke skal betale deres erstatning tilbage til regionen. Konsekvenserne af afgørelsen er ved at blive undersøgt af Kammeradvokaten, så regionerne kan tage endeligt stilling til andre lignende sager. Få overblik over, hvad det betyder for din tilbagebetalingssag.
09.01.2018
Samarbejdet er en gevinst
Torsdag 4. januar 2018 mødtes regionsrådsformand Stephanie Lose (V), Region Syddanmark, for første gang med Justits- og Europa-minister for Slesvig-Holsten, Sabine Sütterlin-Waack (CDU) i Flensborg og Vejle for at tale om det dansk-tyske samarbejde og besøge et uddannelsesprojekt.
05.01.2018
Tak for godt samarbejde
Flere end 100 syddanske beslutningstagere mødte op, da Region Syddanmark i dag inviterede til nytårskur i regionshuset i Vejle.
04.01.2018
Italiensk totalentreprenør skal bygge Nyt OUH
Det nye universitetshospital i Odense er kommet et stort skridt videre. Et bredt flertal i det syddanske regionsråd besluttede i går, at den italienske totalentreprenør JV CMB / Itinera skal færdigprojektere og bygge vidensakse og behandlings- og sengeafsnit på Nyt OUH. Beslutningen blev meldt ud på et pressemøde i Odense i dag.
19.12.2017
Flere midler til Region Syddanmarks akuthjælperordninger
Region Syddanmark sætter nu ekstra penge af til regionens akuthjælperordninger. Pengene skal bruges til uddannelse, udstyr og medicin og skal være med til at styrke kvaliteten af akuthjælperordningerne. Som noget nyt vil også akuthjælperne i Vamdrup, Sommersted, Fjelstrup og Felsted samt på Fanø og Ærø fremover blive støttet økonomisk af regionen.
18.12.2017
Rådgivere vil også fremover gennemgå syddanskeres medicin
Der er gode erfaringer med at lade farmaceuter fra Psykiatriens Medicinrådgivning undersøge, om syddanskere, der har svære psykiske sygdomme og en kompleks medicinliste, får den rette medicin. Regionsrådet bevilliger nu 3,8 millioner kroner om året til at gøre Psykiatriens Medicinrådgivning permanent.
18.12.2017
Julehilsen fra Kærgård Klitplantage
Selvom julen nærmer sig, er der ikke udsigt til tidlig juleferie for medarbejderne i Kærgård Klitplantage.
15.12.2017
Region Syddanmark lytter til kritik på høreområdet
Lange ventetider på høreområdet i Region Syddanmark er ikke acceptable. Derfor vil de syddanske politikere følge området tæt og justere på den nuværende løsning, hvis der ikke er tegn på bedring.
15.12.2017
Sygehusene i Region Syddanmark får alle flotte placeringer i ny kåring
De syddanske sygehuse får særdeles flotte placeringer i magasinet Dagens Medicins kåring af Danmarks bedste sygehuse.
15.12.2017Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk