Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Region Syddanmark indgår aftale med Lif om retningslinjer for efteruddannelse af sundhedspersonale
En ny aftale mellem Lægemiddelindustriforeningen (Lif) og Region Syddanmark fastlår fælles principper for samarbejdet om efteruddannelse og kompetenceudvikling af sundhedspersonale på de syddanske sygehuse.
24.05.2018
Politisk ros til Sygehus Sønderjylland for arbejdsmiljøindsats
Sygehus Sønderjylland er på rette vej. Sundhedsudvalget i Region Syddanmark blev tirsdag 22. maj blandt andet orienteret om arbejdet med at sikre et bedre arbejdsmiljø, og der var ros til ledelsen og medarbejderne fra regionsrådspolitikerne.
24.05.2018
Ny sygeplejefaglig direktør på OUH
Mathilde Schmidt-Petersen bliver ny sygeplejefaglig direktør på OUH – Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus. Hun kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Medicinsk Afdeling M/FAM på sygehuset i Svendborg og tiltræder 15. juni 2018.
22.05.2018
Sproget åbner døre i grænseregionen
Projekt skal gøre unge bedre til tysk og være med til at skabe endnu mere sammenhæng i grænseregionen.
15.05.2018
Ny aftale skal skabe bedre patientforløb
En ny aftale mellem Region Syddanmark og de praktiserende læger betyder blandt andet, at praktiserende læger fremover kan holde videosamtaler med sygehuslægen og hjemmesygeplejersken, når patienten skal udskrives. Hensigten er, at patienterne kommer til at opleve bedre koordinering på tværs.
09.05.2018
Syddanske virksomheder fortsat positive
Små og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark har høje forventninger til fremtiden.
08.05.2018
IT-platform til gavn for det grå guld får fornem pris
Den syddanske it-platform, GTP, der samler forskellige patientdata og gør det let aflæseligt for praktiserende læger, hjemmesygeplejersker og sygehuse, har netop vundet den europæiske ”Silver Economy Award”.
07.05.2018
IT-platform til gavn for det grå guld får fornem pris
Den syddanske it-platform, GTP, der samler forskellige patientdata og gør det let aflæseligt for praktiserende læger, hjemmesygeplejersker og sygehuse, har netop vundet den europæiske ”Silver Economy Award”.
07.05.2018
Region Syddanmark fortsætter samarbejdet med Responce
Godt samarbejde og stabil ambulancedrift får Region Syddanmark til at fortsætte samarbejdet med ambulancefirmaet Responce.
02.05.2018
Ny hjemmeside om Grindsted-forureningerne
Billund Kommune og Region Syddanmark lancerer i dag grindstedforurening.dk – en ny fælles hjemmeside om forureningerne i Grindsted. Her kan du finde den nyeste viden om forureningerne og læse om igangværende projekter.
02.05.2018Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk