Dette er tekstversionen af Artikler
Klik her for at komme til den grafiske version af Artikler

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Artikler


Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Gravko tog første spadestik på akutsygehus i Aabenraa
Torsdag formiddag blev der taget et meget stort 1.spadestik ved Sygehus Sønderjyllands akutsygehus i Aabenraa. Regionsrådsformand Stephanie Lose satte sig til rette i en stor gul gravko, som hun tog det første spadestik med til det byggeri, som skal fuldende sønderjydernes akutsygehus.
17.08.2017
Røntgen og høreklinik skal tættere på borgerne
Fremover skal det være muligt at få foretaget røntgenundersøgelser i sundhedscentrene i Haderslev og Brørup, og i Trekantområdet vil ældre, svækkede borgere kunne få taget røntgenbilleder i eget hjem. Sundhedscentret i Brørup kommer også til at huse en høreklinik – alt sammen for at give borgerne lettere adgang til sundhedsydelserne.
09.08.2017
Ny mand i spidsen for Nyt OUH-byggeri
Region Syddanmark ansætter Torben Hedegaard Jensen som direktør på Odense Universitetshospital med særligt ansvar for byggeriet af det nye universitetshospital Nyt OUH. Torben Hedegaard Jensen kommer fra en stilling som økonomidirektør i Region Hovedstaden.
30.06.2017
Ny akuthjælperordning på Fanø
Fra den 1. juli 2017 er 18 frivillige akuthjælpere klar til at rykke ud til for eksempel hjertestop i en ny akuthjælperordning på Fanø.
29.06.2017
Preben Friis-Hauge genvalgt til Nordsøkommissionen
Regionsrådsmedlem Preben Friis-Hauge (V) er genvalgt til bestyrelsen i Nordsøkommissionen og som formand for transportgruppen.
29.06.2017
1.600 førstehjælpere til Region Syddanmark
Der bliver endnu kortere til den akutte hjælp, når Region Syddanmark og Dansk Folkehjælp nu påbegynder et nyt samarbejde, der skal få syddanskere til at melde sig som førstehjælpere. De nye førstehjælpere kan aktiveres af regionens vagtcentral allerede i løbet af efteråret 2017.
28.06.2017
Steen Schougaard Christensen ny direktør for Ambulance Syd
Region Syddanmark har i dag ansat Steen Schougaard Christensen som ny direktør for Ambulance Syd.
23.06.2017
20 millioner til sårbare familier i Odense
Den A.P. Møllerske Støttefond har endnu engang valgt at donere penge til et projekt i Odense. Denne gang kommer godt 20 millioner kroner sårbare familier til gode. Det er OUH Odense Universitetshospital og Odense Kommune, der har modtaget donationen. De to parter skal sammen med en række frivillige organisationer hjælpe sårbare familier med at skabe trygge og faste rammer om familielivet fra barnet ligger i mors mave til det begynder i skole.
22.06.2017
Ny helikopterlandingsplads indviet på OUH
Den nye helikopterlandingsplads på Odense Universitetshospital blev indviet mandag 19. juni 2017. Landingspladsen er placeret lige overfor akutmodtagelsen, så de allermest akutte patienter hurtigt kan få behandling.
19.06.2017
Informationsmøde for kandidater til regionsrådet
Region Syddanmark holder to informationsmøder for syddanske borgere, der overvejer at stille op til regionsvalget i november. Møderne afholdes i regionshuset i Vejle.
07.06.2017Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk