Dette er tekstversionen af International hæder til Sygehus Sønderjylland
Klik her for at komme til den grafiske version af International hæder til Sygehus Sønderjylland

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


International hæder til Sygehus Sønderjylland


Sygehus Sønderjylland har vundet den internationale pris ’Quality Improvement Award’, som netop er blevet uddelt i London.

Prisen er en anerkendelse af Sygehus Sønderjyllands kvalitetsforbedringer og kvalitetsgodkendelser.

Forbedringerne for patienterne omfatter bl.a. kvalitet og kontinuitet i pleje og behandling, overholdelse af patienternes rettigheder, forståelig og relevant information og synligt kvalitetsniveau - hvad kan jeg som patient forvente?

For personalet er kvalitetsgodkendelserne med til at sikre sikkert arbejdsmiljø, struktureret kompetenceudvikling, strukturerede og ajourførte arbejdsgange og dokumentation for, at arbejdet bliver gjort godt.

 

På forkant

Med kvalitetsgodkendelsen er Sygehus Sønderjylland på forkant med udviklingen. Alle danske sygehuse skal i de kommende år kvalitetsgodkendes i forbindelse med Den Danske Kvalitetsmodel.

- Vi er rigtig godt forberedt på de udfordringer, der er i fremtiden. Men vi vil ikke hvile på laurbærrene. Vi vil bruge vores erfaringer i arbejdet frem mod Den Danske Kvalitetsmodel, siger administrerende sygehusdirektør Finn Jensen.

 

Fakta

’Quality Improvement Award’ uddeles af CAPSE Healthcare Knowledge Systems (CHKS), som samarbejder med over 450 organisationer i hele verden. Prisen bliver givet for betydelige forbedringer for patientbehandling og patientoplevelsen på sygehuset samt for arbejdsmiljøet og personalets sikkerhed. Sygehusene bliver vurderet af en uafhængig instans, der afgør, hvorvidt de fastlagte kvalitetsstandarder overholdes.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk