Dette er tekstversionen af Info-Tv
Klik her for at komme til den grafiske version af Info-Tv

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Info-Tv


Info-Tv konceptet

Info-Tv handler om at informere borgere om sundhed. Det gør vi ved at hænge fladskærme op i ventearealer og vise film, billeder og tekster om sundhed.

Region Syddanmark arbejder målrettet på at fortælle borgere og patienter om de mange sundhedstilbud, der findes i regionen og informere om relevante sygdomme og forebyggelse.

Indholdet på Info-Tv er en blanding af her og nu information og viden, som det kan være godt at have til et senere tidspunkt.

Info-Tv forsøger at nå ud til alle brugertyper. Filmene til Info-Tv er produceret uden lyd, og med korte og præcise budskaber, som er nemme at forstå. Ud over de korte budskaber, leges der med det grafiske, for at gøre filmene spændende at se. Informationerne i filmene er meget handlingsorienterede, der er ofte gode råd at hente i filmene.

Info-Tv er uden reklamer, og formidler kun information om sundhed. Som borger vil man kunne opleve at blive krydsinformeret ved hjælp af Info-Tv. Borgere kan sidde i et venteværelse hos lægen og her blive informeret både af egen læge, af kommunen og få generelle sundhedsinformationer fra regionen f.eks. i form af sæsonbestemte film.
Det er muligt at få vist nyhedsklip fra TV2 News (tekstet og uden lyd), hvis man ønsker det.


Hvordan kommer du i gang med at vise Info-Tv?

Du er velkommen til at kontakte regionen for en uforpligtende snak om projektet og evt. et besøg i din praksis eller afdeling.

Kontakt: infotv@rsyd.dk eller ring til
It-konsulent Casper Nielsen 29 20 14 44
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk