Dette er tekstversionen af 50-års reception for Kjeld Zacho
Klik her for at komme til den grafiske version af 50-års reception for Kjeld Zacho

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


50-års reception for Kjeld Zacho


Regionens administrerende direktør, og 50-års fødselar, Kjeld Zacho havde travlt med at give hånd til sine gæster, da der den 7. januar 2009 blev holdt reception i regionshuset i Vejle.

Reception for Kjeld Zacho i regionsrådssalen den 7. januar.
Velkommen! Adm.direktør Kjeld Zacho, med sin kone Inger, bød de mange gæster velkommen til receptionen. Foto: Jørgen Diswal.

Omkring 200 venner, samarbejdspartnere og kolleger havde valgt at bruge eftermiddagen på at fejre Kjeld Zacho i regionsrådssalen, der i dagens anledning var pyntet til festivitas.

Reception for Kjeld Zacho i anledningen af 50-års fødselsdag
Regionsrådssalen var godt fyldt op, omkring 200 gæster var mødt frem. Foto: Jørgen Diswal.

Regionsrådsformand Carl Holst (V), bød gæsterne velkommen og gav på vegne af hel regionsrådet følgende lykønskning:

- Et stort, stort, tillykke skal der lyde fra hele regionsrådet. Det er for mig, som regionsrådsformand, en stor glæde at se, at du med din integritet, bliver opfattet som hele regionsrådets administrerende direktør – og ikke kun som direktør for enkelte partipolitiske grupperinger. Du fylder halvtreds, men vi oplever nærmere dig og din arbejdsiver, som var du ikke ældre end ordlyden af det, du fylder – nemlig det halve af tres. Lad os udbringe en skål for Kjeld, tillykke!, sagde Carl Holst.

Glassene blev hævet, og for en kort stund hævede støjniveauet sig igen, før de næste talere stod i kø – der var mange. Et langt liv inden for i politiske organisationer har givet en stor bekendtskabskreds.

Vejle Amts forhenværende amtsborgmester, Otto Herskind Jørgensen leverede en meget personlig tale, hvor den tidligere amtsborgmester kom langt omkring sin tid sammen med Kjeld Zacho.

Otto_Herskind_Kjeld_Zachos_reception
Otto Herskind på talerstolen i regionsrådssalen. Budskabet var i dagens anledning en upolitisk hyldest til fødselaren. Foto: Jørgen Diswal.

- Glad, flittig og hjælpsom. Med ambitioner og humor, sidstnævnte byggede broer, skabte kontakter og relationer. Sådan lærte jeg dig at kende, da du i sin tid passede på mig. Du er nået langt, tillykke med det, og tillykke med de 50 år!, sagde Otto Herskind.

Der blev spillet musik til Kjelds 50 års reception.
Jesper Riis og Morten Magni fra Vejle Musikskole tryllede på trompeterne foran Kjeld og Inger Zacho (i baggrunden tv.). Foto: Jørgen Diswal.

To hornblæsere fra Vejle Musikskole, Jesper Riis og Morten Magni, nåede også at spille et stykke musik til ære for fødselaren. Receptionen fortsatte til hen på eftermiddagen og inden det var slut, var der blevet råbt hurra talrige gange.

 

mikkel.paerremand@regionsyddanmark.dk
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk