Dette er tekstversionen af Udbud og indkøb
Klik her for at komme til den grafiske version af Udbud og indkøb

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Udbud og indkøb


Vi indkøber varer og tjenesteydelser for rigtig mange penge hvert år. Når vi køber ind, sker det gennem et udbud. Se aktuelle og kommende udbud og læs om udbudsprocessen. Er du leverandør, kan du finde praktiske oplysninger om eksempelvis leveringssteder, ordre og faktura.
 

Udbud fra Region Syddanmark

Varer og tjenesteydelser indkøbes gennem et udbud. Hvert år indkøbes der varer og tjenesteydelser for ca. 8 mia. kr. Det er gennem udbud, at vi sikrer aftaler for de rigtige varer og tjenesteydelser.

Oversigt over alle udbud fra Region Syddanmark

 

Region Syddanmarks oplysningspligt i forbindelse med udbud

Her kan du læse mere om Region Syddanmarks oplysningspligt i forbindelse med udbud, hvor ansøger/tilbudsgiver fremsender personoplysninger til regionen
 

Udbudsprocessen - trin for trin

Vores udbudsproces foregår gennem en række trin. Læs om processens 8 trin og find information, der kan hjælpe dig i processen.

Udbudsprocessen for indkøb af varer

Udbudsplaner og fælles indkøb

Udbudsplanen er en oversigt over igangværende og forventede kommende udbud fra Indkøbsafdelingen i Region Syddanmark. Udbudsplanen indeholder alene en oversigt over de udbud, som gennemføres med Indkøbsafdelingen som ansvarlig enhed.

Udbudsplaner og fællesindkøb

Information til dig som leverandør

Når du er valgt til leverandør i Region Syddanmark, så er der en række praktiske oplysninger og krav, du skal sætte dig ind i.

Find information til dig som leverandør eksempelvis om leveringssteder, ordre og faktura

 

 

 

 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk