Dette er tekstversionen af Bestil COVID-test i kommuner, virksomheder og på uddannelsesinstitutioner
Klik her for at komme til den grafiske version af Bestil COVID-test i kommuner, virksomheder og på uddannelsesinstitutioner

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Bestil COVID-test i kommuner, virksomheder og på uddannelsesinstitutioner


COVID-19-testbil

Kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan få besøg af Region Syddanmarks COVID-testbiler, hvis de ønsker, at borgere, medarbejdere eller studerende skal testes for COVID-19. Regionen råder både over PCR-testbiler og hurtigtestbiler. 

COVID-testbiler rykker til udvalgte steder

Region Syddanmark har en række COVID-testbiler, der kan rykke ud til testopgaver i/på:

Testbilerne tester danskere såvel som udlændinge.

Bemærk: Børn under fem år kan ikke blive testet ved PCR-testbilerne, mens børn under 6 ikke kan blive testet ved hurtigtestbilerne. 

Her kan du blive testet i dag

Regionens PCR-testbiler udsendes til de kommuner, hvor behovet er størst. Du kan følge med i, hvor de offentligt tilgængelige testbiler er udstationeret. Listen opdateres dagligt, men vi kan desværre ikke annoncere tider og steder før på dagen, da steder ændrer sig løbende i takt med behovet for test.

Find oversigt over mobile teststeder

Har du ikke tid eller mulighed for at besøge vores testbiler, kan du booke tid i et testcenter. Du kan booke tid til test på www.coronaprover.dk

Kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner skal anmode om at få besøg

Kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan anmode om besøg af PCR-testbilerne til test af danske såvel som udenlandske medarbejdere ved hjælp af en anmodningsblanket. Følg nedenstående trin: 

  1. Download blanketten (Word-fil).
  2. Udfyld blanketten. Undgå at indtaste personfølsomme oplysninger.
  3. Send blanketten til mobiltest@rsyd.dk.

Region Syddanmark vurderer og prioriterer ud fra en sundhedsfaglig vurdering blandt anmodningerne og giver besked inden for 72 timer. Hvis det er akut, får man svar inden for 24 timer.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk