Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Region Syddanmarks direktion er på plads

9. februar 2006 

Regionsrådet/forberedelsesudvalget i Region Syddanmark har på sit møde i dag ansat Kjeld Zacho Jørgensen som direktør for regional udvikling og Jens Elkjær som overordnet sundhedsdirektør.

Sammen med regionsdirektør Niels Højberg, som blev ansat på regionsrådsmødet 5. januar, udgør de Region Syddanmarks øverste administrative ledelse - koncerndirektionen. I fusionsperioden bliver tovholderdirektør for HR-området, Max Kruse, tillige tilknyttet direktionen.

Som direktør for regional udvikling bliver det Kjeld Zacho Jørgensens opgave at stå i spidsen for arbejdet med regionale udviklingsplaner og det regionale vækstforum, som skal etableres pr. 1. april i år.

Ved siden af jobbet som direktør for regional udvikling i Region Syddanmark skal Kjeld Zacho Jørgensen frem til årsskiftet også klare jobbet som konstitueret amtsdirektør i Vejle Amt.

Jens Elkjær er udpeget som overordnet sundhedsdirektør i regionen efter en intern proces. Han har siden juni 2005 arbejdet med at forberede sundhedsområdet i regionen som koordinerende tovholder for området.

Som sundhedsdirektør kommer Jens Elkjær til at stå i spidsen for regionens hovedopgave. Region Syddanmark vil få sygehuse på 18 adresser og omkring 18.000 sundhedsmedarbejdere. Jens Elkjær overgår pr. 1. marts til at arbejde fuldtids som sundhedsdirektør i regionen.

-------------------------------

Kjeld Zacho Jørgensen
Kjeld Zacho Jørgensen har siden juni 2005 været med til at forberede Region Syddanmark som tovholder for kommunikationsområdet.

Kjeld Zacho Jørgensen blev pr. 1. februar 2006 konstitueret som amtsdirektør i Vejle Amt.

Han har siden 2001 været udviklingsdirektør i amtet. I en periode har han også haft ansvaret for personaleområdet. Han er 47 år og bosiddende i Vamdrup. Kjeld Zacho Jørgensen er uddannet cand. mag. i dansk og idræt.

Han begyndte sin karriere i 1986 som kulturchef i Nykøbing-Rørvig Kommune på Sjælland. 1988-89 var han uddannelseskonsulent i Haderslev Kommune, 1989-92 ledelseskonsulent hos JHT Aps i Åbenrå, 1992-96 social- og skoledirektør i Vamdrup Kommune - og fra 1996 til 2001 kommunaldirektør i Jelling Kommune.

-----------------------------

Jens Elkjær
Jens Elkjær har siden juni 2005 været med til at forberede Region Syddanmark som koordinerende tovholder for sundhedsområdet.

Siden august 2000 har Jens Elkjær været amtssundhedsdirektør i Vejle Amt. Han er 50 år og bosiddende i Horsens.

Jens Elkjær er uddannet cand. scient. pol. fra 1982.

I årene 1981-88 havde han forskellige stillinger i Vejle Amts Sygehus- og Sundhedsforvaltning -fra 1985 på chefniveau. 1988-92 var han souschef i sundhedsforvaltningen i Sønderjyllands Amt. Herefter fulgte otte år i Århus Amt - et år som kontorchef i sygehusforvaltningen og syv år som sygehusdirektør på Randers Centralsygehus.

Yderligere oplysninger:
Regionsrådsformand Carl Holst. Telefon 4032 5210.

Dagsorden med bilag

Overblik 9. februar 2006

Klik her for at se i fuld skærm
  Kjeld Zacho Jørgensen,
ansat som direktør for regional udvikling i Region Syddanmark og medlem af direktionen.
Klik her for at se i fuld skærm

Jens Elkjær,
ansat som overordnet sundhedsdirektør i Region Syddanmark og medlem af direktionen.

 

 

Links/bilag

Siden er sidst opdateret 23-08-2007
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring