Gå til indhold
Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Steen Schougaard Christensen ny direktør for Ambulance Syd
Region Syddanmark har i dag ansat Steen Schougaard Christensen som ny direktør for Ambulance Syd.
23.06.2017
20 millioner til sårbare familier i Odense
Den A.P. Møllerske Støttefond har endnu engang valgt at donere penge til et projekt i Odense. Denne gang kommer godt 20 millioner kroner sårbare familier til gode. Det er OUH Odense Universitetshospital og Odense Kommune, der har modtaget donationen. De to parter skal sammen med en række frivillige organisationer hjælpe sårbare familier med at skabe trygge og faste rammer om familielivet fra barnet ligger i mors mave til det begynder i skole.
22.06.2017
Ny helikopterlandingsplads indviet på OUH
Den nye helikopterlandingsplads på Odense Universitetshospital blev indviet mandag 19. juni 2017. Landingspladsen er placeret lige overfor akutmodtagelsen, så de allermest akutte patienter hurtigt kan få behandling.
19.06.2017
Informationsmøde for kandidater til regionsrådet
Region Syddanmark holder to informationsmøder for syddanske borgere, der overvejer at stille op til regionsvalget i november. Møderne afholdes i regionshuset i Vejle.
07.06.2017
Ny kampagne: Færre skal ringe til lægevagten
Lægevagten i Region Syddanmark vil gerne bruge tiden på de personer, der akut har brug for hjælp. Desværre oplever vagtlægerne at få mange opkald, der godt kunne vente til en tid ved egen læge. En ny kampagne skal opfordre til omtanke, når man bruger lægevagten.
06.06.2017
Design kan sætte gang i væksten
I denne uge er design i rampelyset i Syddanmark. Danish Design Award uddeles for første gang i Kolding, og torsdag åbner en stor designudstilling på Koldinghus under Design Week Kolding.
01.06.2017
Fin opbakning til sundhedsundersøgelse i Region Syddanmark
Knap 7 ud af 10 af de syddanskere, der var tilfældigt udvalgt til at svare på den store sundhedsundersøgelse ”Hvordan har du det?”, har svaret. Svarprocenten er landets højeste.
25.05.2017
Region Syddanmarks nye Sundhedsplan sendes i høring
Region Syddanmark er i færd med at udarbejde en ny plan for, hvordan regionen vil drive sundhedsområdet. Den såkaldte sundhedsplan for 2017-2021 er netop sendt i høring, og den nye plan bliver smidigere end den tidligere plan.
24.05.2017
Region indgår aftale om lærlinge på byggepladsen til Nyt OUH
Region Syddanmark har indgået en aftale med en sammenslutning af fynske kommuner og private aktører om, at mindst seks procent af dem, der bygger Nyt OUH, skal være lærlinge eller praktikanter. Aftalen skal styrke beskæftigelsen og uddannelsen i regionen.
23.05.2017
Penge til forbedringer af fysiske rammer på sygehusene
En række forbedringer af de fysiske rammer på Region Syddanmarks sygehuse i Odense, Svendborg, Vejle, Kolding og Sønderborg er på vej – til glæde for både patienter, pårørende og personalet.
22.05.2017

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap