Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Virksomheder giver idéer til grønnere hospitaler
I dag er en virtuel "matchmaking" i gang mellem hospitalsfolk og virksomheder fra syv europæiske lande. Tre regioner har bedt om input til, hvordan hospitalerne konkret kan reducere fx affaldsmængder og energiforbrug. Håbet er, at den målrettede "speeddating" kan skubbe til den grønne omstilling i sundhedsvæsnet.
24.09.2020
Det dansk-tyske Interreg-samarbejde er sikret
Der kommer et nyt dansk-tysk samarbejde: Interreg 6A Deutschland-Danmark 2021-2026. Det glæder styregruppen for Interreg 6A, som holdt deres første møde onsdag 23. september.
23.09.2020
Ventetiderne falder
Region Syddanmark er godt i gang med at nedbringe ventetiderne og forventer at være på normalt niveau omkring årsskiftet.
22.09.2020
Svendborg Gymnasium vinder prisen som Årets Røgfri Ungdomsuddannelse
For anden gang har Region Syddanmark uddelt prisen som Årets Røgfri Ungdomsuddannelse. Prisen gik til Svendborg Gymnasium, der fik den overrakt mandag formiddag i forbindelse med en morgensamling.
21.09.2020
Realdania, KL og regionerne sætter turbo på de danske kommuners klimakamp
I nyt klimapartnerskab mellem Realdania, KL og de fem regioner inviteres alle landets kommuner til at blive en del af DK2020.
17.09.2020
Kun rejsende kan blive testet i Billund Lufthavn og ved grænseovergangene
Fra og med torsdag 17. september kan kun rejsende med en gyldig billet blive testet for COVID-19 i Billund Lufthavn. Samtidig begrænses testene ved den dansk-tyske grænse til kun at omfatte udlændinge samt borgere, der har været bortrejst i mindst et døgn. Det sker for at mindske presset på analysekapaciteten.
16.09.2020
Kunstig intelligens skal forebygge angst og depression hos hjertepatienter
Et syddansk projekt er indstillet til at modtage millioner til udvikling af kunstig intelligens, som vil gøre det muligt at finde hjertepatienter, der har høj risiko for at få angst eller depression.
10.09.2020
Det stigende smittetryk i Odense medfører restriktioner på OUH, i psykiatrien og på socialområdet
Både på Odense Universitetshospital, i psykiatrien og på socialområdets afdelinger og tilbud i Odense indfører man fra i dag restriktioner, som betyder at der kun må komme én besøgende pr. patient/borger ad gangen. Det gælder foreløbig frem til 22. september.
09.09.2020
Unge musikstuderende vinder regionens frivillighedspris
Vinderne af Region Syddanmarks Frivillighedspris 2020 blev studerende fra Musikkonservatoriet i Esbjerg, der spiller for patienter på intensivafdelingen på Sydvestjysk Sygehus. Der var også priser til Akutgruppe Strynø og til Dennis Larsen fra Syrenparken Socialcenter Lillebælt.
09.09.2020
Underretning om brud på persondatasikkerheden i Region Syddanmark
Region Syddanmark har konstateret sikkerhedsbrud på fire af regionens it-systemer. Regionen har efter reglerne anmeldt bruddene til Datatilsynet og underretter hermed borgerne. Bruddene er blevet fundet i forbindelse med den interne undersøgelse, regionen satte i gang i foråret. Alle bruddene er lukkede.
08.09.2020

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring