Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Ingen økonomiske overraskelser i overtagelse af ambulancedrift
Økonomien i overtagelsen af BIOS Ambulance Services hænger fint sammen, og der er intet, der tyder på, at udgifterne ikke kan holdes inden for de kendte og tidligere udmeldte rammer.
26.08.2016
Læger skal træne i nyt simulationscenter
Odense Universitetshospital indviede 23. august et nyt simulationscenter, der skal give læger og andet sundhedspersonale træning og rutine i at foretage operationer, før de udfører dem på patienterne.
25.08.2016
Bred opbakning til diabetescenter i Odense
Region Syddanmark ønsker at gå videre med planerne om etablering et diabetescenter i Odense, der kan opbygges på baggrund af en bevilling fra Novo Nordisk Fonden. Regionsrådet har i dag godkendt et visionsoplæg for diabetesbehandlingen i hele regionen, der er udarbejdet i samarbejde med fonden. En lang række interessenter vil nu blive involveret i den konkrete udformning af centeret.
22.08.2016
Otte mio. kr. til syddansk turismesucces
Region Syddanmark er den region i Danmark, der har flest turistovernatninger. Det skyldes ikke mindst Foreningen til Markedsføring af ferieturismen i Syddanmark (Fomars). Regionsrådet har netop bevilget otte mio. kr. til fortsættelse af indsatsen.
22.08.2016
Nyt selskab skal hedde Ambulance Syd
Ambulanceselskabet, der skal køre i Vestjylland, Sønderjylland og Fyn, kommer til at hedde Ambulance Syd. Regionsrådet valgte dermed at følge afstemningsresultatet blandt redderne i det nye selskab, hvor Ambulance Syd vandt med 46,3 procent af stemmerne.
22.08.2016
Regionale busser på Fyn får halvtimesdrift
Fra december vil passagererne opleve flere regionale bussafgange på seks fynske strækninger, så der vil køre en bus hvert 30. minut på hverdage mellem kl. 6 og kl. 20. Også i weekenderne øges antallet af busafgange.
12.08.2016
Region takkede tre stifter for kirkerum
Ved en markering i Odense i dag overrakte Fyens, Haderslev og Ribe Stifter et gavebrev til Region Syddanmark til et kirkerum på Nyt OUH, og regionen takkede for gaven.
12.08.2016
Ansættelsesforhold på plads for reddere ansat fra 15. august
FOA og Region Syddanmark er nu blevet enige om en aftale for de reddere og chauffører, der skal køre i den regionale ambulancetjeneste. Aftalen dækker de reddere og chauffører, der ansættes efter 15. august.
12.08.2016
Afklaring af ansættelsesforhold for reddere
Ansættelsesvilkårene for reddere, der bliver ansat efter den 15. august i den regionale ambulancetjeneste, kommer på plads senest 12. august. Det står klart efter gode møder mellem Region Syddanmark og FOA.
10.08.2016
Regionen vil arbejde på at hjemtage ambulancedriften hvis BIOS går konkurs
Hvis BIOS går konkurs, vil Region Syddanmark gå i forhandling med konkursboets kurator om at overtage og videreføre ambulancetjenesten. Beslutningen om en eventuel hjemtagelse vil ikke påvirke samarbejdet med regionens anden ambulanceoperatør, Responce, der fortsat står for ambulancetjenesten i dele af regionen.
26.07.2016

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap