Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilArtikler

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
BIOS er på vej mod konkurs mandag
BIOS er på vej til at gå konkurs, da de ikke er i stand til at betale de fejludbetalte 31 mio. kroner tilbage til regionen, og ikke kan fortsætte driften - medmindre der laves en afdragsplan over 1 år, og BIOS fortsat får fuld betaling de kommende måneder.
24.07.2016
BIOS tilbagebetaler penge til Region Syddanmark
Ambulanceoperatøren BIOS tilbagebetaler millioner til Region Syddanmark. Det står klart, efter at virksomheden fik udbetalt en måneds forudbetaling for meget. Årsagen til den ekstra betaling beror tilsyneladende på forskellige fortolkninger af kontrakten mellem BIOS og Region Syddanmark samt fejl i regionens håndtering af regningerne.
07.07.2016
Ambulancer bliver bedre bemandet
13 syddanske ambulancer vil fremover blive opgraderet, så de er bemandet af en paramediciner. Paramediciner-ambulancerne skal blandt andet erstatte de fire akutbiler, som regionen har nedlagt.
06.07.2016
Regionen drøftede budgetoverskridelse med Medic OUH
Repræsentanter fra Region Syddanmark mødtes mandag 4. juli med totalrådgiveren for Nyt OUH – Medic OUH – for at få en forklaring på den voldsomme budgetoverskridelse, der fremgår af det projektforslag, Medic OUH har afleveret til regionen.
04.07.2016
Prøver til sygehusene skal ikke længere puttes i postkassen
Fra d. 1. juli kan breve, der puttes i de røde postkasser, være op til fem hverdage undervejs. Det er en af konsekvenserne af postforliget. Det betyder, at patienterne ikke længere skal bruge de røde postkasser til at indsende blodprøver og andet prøvemateriale til sygehusene i Region Syddanmark. Prøverne risikerer at blive for gamle og derfor ubrugelige. De skal i stedet afleveres ved et postindleveringssted og sendes som quickbrev.
01.07.2016
Kørsel af vagtlæger udbydes før tid
Region Syddanmark sender kørslen af vagtlæger i et nyt udbud med kontraktstart pr. 1. februar 2017. Det har regionen besluttet efter en afgørelse fra Klagenævnet for Udbud.
27.06.2016
Pejlemærker skal skabe fælles retning for regionens samlede virksomhed
Onsdag i denne uge var knap 150 deltagere samlet for at give deres første bud på, hvordan Region Syddanmarks nye pejlemærker kan formuleres.
24.06.2016
Vejle Sygehus er blevet en etage bedre
En ny etage på B-bygningen på Vejle Sygehus blev 20. juni officielt indviet med taler, snoreklip og kirsebær. Tilbygningen samler fire specialer i et fælles ambulatorium og giver samtidig patienterne ro og udsigt.
21.06.2016
Vigtigt med godt Nordsø-naboskab
Region Syddanmark vært for Nordsøkommissionens årlige generalforsamling.
17.06.2016
Vores interesser stopper ikke ved grænsen
Det er ikke muligt at udvikle regionen uden samarbejde på tværs af grænser, slog regionsrådsformand Stephanie Lose (V) fast ved åbningen af Nordsøkonferencen i Billund onsdag.
16.06.2016

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap