Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Det nye OUH har nået endnu en milepæl
Byggepladsen summede af liv, da cirka 1.000 håndværkere og samarbejdspartnere var mødt op til rejsegilde på det nye Odense Universitetshospital 20. september. Bygningerne er nu rejst, og dagen, hvor syddanskerne kan tage deres nye, moderne sygehus i brug, er rykket et stort skridt nærmere.
20.09.2021
Ændrede åbningstider for mindre teststeder
Fra mandag den 6. september får en række mindre PCR-teststeder i regionen justeret deres åbningstid. Samtidig bliver disse steder åbne for drop-in-test uden tidsbestilling.
03.09.2021
Fem ungdomsuddannelser i Region Syddanmark kickstarter klimaindsatser
Elever fra fem uddannelsesinstitutioner i Region Syddanmark er i dag samlet til virtuelt kickoff på et pilotprojekt, der skal føre til mere klimavenligt forbrug og grønnere adfærd på ungdomsuddannelserne.
26.08.2021
Tværsektorielle teams er god hjælp til børn og unge i mistrivsel
Medarbejdere fra psykiatrien skal også fremover deltage i tværsektorielle sparringsteams, hvor de sammen med lærere, pædagoger og andre kommunale medarbejdere tager hånd om børn og unge, der ikke trives. Regionsrådet afsætter 4,5 millioner kroner om året til, at psykiatriens fremskudte funktion kan fortsætte.
25.08.2021
Ny udviklingsalliance danner grundlag for at løfte det dansk-tysk samarbejde til et nyt niveau
Regionsrådsformand Stephanie Lose (V) og ministerpræsident Daniel Günther (CDU) har i dag underskrevet en fælleserklæring om fornyet samarbejde mellem Region Syddanmark og delstaten Slesvig-Holsten. Som noget nyt etableres en udviklingsalliance som en ekstra motor i samarbejdet.
24.08.2021
Mere forskning i mental mistrivsel på vej
Der skal forskes mere i, hvordan vi forebygger mistrivsel hos børn og unge. Regionsrådet bevilliger en million kroner om året til formålet.
24.08.2021
Region Syddanmark tilpasser vaccinationsindsatsen
Hvis du over de kommende måneder besøger et af regionens sygehuse eller psykiatrien, så er der chance for, at du efterfølgende modtager et spørgeskema, hvor du kan fortælle om din oplevelse. Spørgeskemaet bliver brugt til at skabe forbedringer, og dine erfaringer kan komme andre til gode.
23.08.2021
Nordjysk entreprenør skal opføre voksenpsykiatrien på det nye OUH
Det bliver den nordjyske entreprenør A. Enggaard A/S, der skal stå for at bygge, finansiere og vedligeholde det byggeri, som skal rumme voksenpsykiatrien på det nye OUH. Det besluttede det syddanske regionsråd på mødet i dag.
23.08.2021
Stor patientundersøgelse er nu i gang
Hvis du over de kommende måneder besøger et af regionens sygehuse eller psykiatrien, så er der chance for, at du efterfølgende modtager et spørgeskema, hvor du kan fortælle om din oplevelse. Spørgeskemaet bliver brugt til at skabe forbedringer, og dine erfaringer kan komme andre til gode.
18.08.2021
Sundhedscenter i Haderslev udvides
De første spadestik til udvidelsen af Sundhedscenter Haderslev er taget. Tilbygningen kan tages i brug i 2022.
17.08.2021

Siden er sidst opdateret 09-01-2018
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring