Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Status på COVID-19-vaccination i Region Syddanmark
Region Syddanmark vil løbende orientere om status på COVID-19-vaccinernes udrulning i regionen. Dette er status for uge 30.
26.07.2021
Byggeri af nyt Steno Diabetes Center Odense skydes snart i gang
Entreprenørerne fra 5E Byg, der skal bygge det nye Steno Diabetes Center Odense (SDCO), er netop gået i gang med det forberedende arbejde på Nyt OUH’s byggegrund i den sydøstlige del af Odense. Når centeret står klar, vil diabetespatienterne få markant bedre rammer end i dag, fortæller centerdirektør Jan Erik Henriksen.
13.07.2021
Region Syddanmark tilpasser restvaccinelisterne
Alle voksne borgere i regionen er nu invitereret til vaccination. Derfor tilpasser regionen, ud fra sygehusenes ønsker, muligheden for at tilmelde sig restvaccinelisterne. Tilbuddet udgår på de mindre vaccinationssteder på Fyn og Langeland fra 10. juli. I resten af regionen kan man stadig tilmelde sig en restvaccineliste.
09.07.2021
Sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth forlader Sydvestjysk Sygehus
Susanne Lauth forlader stillingen som sygeplejefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus for at blive sygeplejefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital i Region Midtjylland.
06.07.2021
Nu er det muligt at få PCR-test uden tidsbestilling
Fra torsdag den 1. juli bliver det på flere af de store PCR-teststeder i regionen muligt at møde op uden tidsbestilling.
01.07.2021
Region Syddanmark gør klar til sommerens COVID-19-testning
Region Syddanmark vil i samarbejde med kommunerne tilpasse testkapaciteten med færre podere og åbningsdage samt kortere åbningstider, hvor det giver mening. Færre og færre lader sig nemlig teste på teststederne.
28.06.2021
Sidstehjælp skal støtte pårørende i en svær tid
Det kan være en stor fysisk og psykisk belastning at være pårørende til en alvorligt syg og døende patient. Derfor har regionsrådet nu besluttet at afsætte halvanden million kroner til sidstehjælp, som guider pårørende til, hvordan de bedst hjælper døende og dem selv i den sidste tid. Det er én ud af flere indsatser, som nu sættes i gang for at styrke livskvaliteten hos døende syddanskere og deres pårørende.
23.06.2021
Regionsrådet udvider samarbejdet med headspace
Regionsrådet vil gerne udvide samarbejdet med headspace, der er et landsdækkende forebyggende tilbud til sårbare børn og unge. Regionsrådet har netop afsat en halv million kroner til at endnu flere medarbejdere fra psykiatrien kan indgå i headspace som fremskudte medarbejdere.
21.06.2021
NemSMS-påmindelser sættes på pause
I forlængelse af den strejke, der berører sygehusene i regionen, er NemSMS-påmindelser sat på pause. Systemet ville ellers bekræfte aftaler og kontroller, der risikerer at blive udsat på grund af strejken. Borgere opfordres til at holde øje med deres digitale postkasse i stedet.
21.06.2021
Syddanskerne bakker op om sundhedsundersøgelse
Syddanskerne ligger i toppen, når det gælder om at besvare den landsdækkende undersøgelse af danskernes sundhed og trivsel ”Hvordan har du det?”. Flere end 6 ud af 10 syddanskere, som var inviteret til at deltage i den store sundhedsundersøgelse, indsendte deres svar. Det giver Region Syddanmark den højeste svarprocent blandt landets fem regioner.
17.06.2021

Siden er sidst opdateret 09-01-2018
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring