Gå til indhold
Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Lokalpolitisk konference skal åbne kinesiske døre
Poul-Erik Svendsen (S), formand for Sundhedsudvalget, og Bo Libergren (V), formand for Udvalget for Regional Udvikling i Region Syddanmark, fortalte om syddanske styrker inden for sundhed og energi på lokalpolitisk konference i Beijing 5. og 6. december.
09.12.2016
Ledertalenter prikker til blodprøvekultur på børneafdeling
Der tages for mange unødvendige blodprøver på Sygehus Lillebælt. Det kan føre til unødvendig overbehandling, mener en række syddanske ledertalenter, der har udviklet en metode til at bringe antallet af blodprøver ned. De mener samtidig, at situationen ikke er usædvanlig, og at metoden kan bruges på andre afdelinger og sygehuse.
08.12.2016
Fredericias borgmester fik nøglen til byens sygehus
Forhandlingerne er afsluttet, kontrakten underskrevet så til sidst var bare at overdrage nøglen til Fredericia Sygehus, som kommunen har købt af regionen.
06.12.2016
Socialt tilbud i Børkop vinder 25.000 kroner
Det sociale tilbud Syrenparken i Børkop vinder Region Syddanmarks rehabiliteringspris på 25.000 kroner. Tilbuddet får prisen for igennem en stærk faglig indsats at have støttet en 39-årig mand med paranoid skizofreni til at kunne tage vare på sig selv og flytte fra botilbuddet og ind i sin egen lejlighed. Tilbuddet Bognæs, der ligger i Bogense fik andenpladsen, mens Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Odense fik tredjepladsen.
05.12.2016
OUH får nyeste udstyr til kræftbehandling
Odense Universitetshospital bliver et af de første steder i verden, der får mulighed for at tilbyde kræftpatienter strålebehandling i en MR-accelerator. Forventningen er, at MR-acceleratoren vil give patienterne mere præcis strålebehandling, færre bivirkninger og bedre mulighed for helbredelse.
01.12.2016
Ny strategi mod jordforurening
Regionsrådet vedtog mandag en ny strategi for arbejdet med at beskytte drikkevand, borgere og natur mod forurening. Blandt de nye opgaver i Jordforureningsstrategi 2017 er beskyttelsen af overfladevand og internationale naturområder.
29.11.2016
Region Syddanmark sætter kurs mod nye pejlemærker
Otte nye pejlemærker skal sætte fælles mål for arbejdet i Region Syddanmark på tværs af regionens opgaver. Arbejdet med pejlemærkerne er foregået i tæt samarbejde med regionens samarbejdspartnere, der alle er kommet med vigtige input.
29.11.2016
Fremtidens sygehus indviet i Kolding
H.K.H. Kronprinsen indviede i dag Kolding Sygehus. Første spadestik blev taget for seks år siden for at skabe fremtidens akutsygehus. Det er nu blevet til virkelighed.
24.11.2016
Dansk-tysk samarbejde bidrager til vækst, uddannelse og job
Flere fælles og grænseoverskridende uddannelser på universiteter i Syddanmark og Nordtyskland er et af de mange resultater, der er skabt gennem et dansk-tysk samarbejdsprogram med støtte fra EU.
09.11.2016
Falck skal drive lægeklinikker på Ærø og i Esbjerg
Falck Lægehuse overtager driften af regionens lægeklinikker på Ærø og i Esbjerg. Aftalerne gælder i fire år.
08.11.2016

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap