Gå til indhold
Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 21. februar 2017
Regionsrådet - 27. februar 2017
Information om regionsrådets møde 27. februar 2017. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 9. februar 2017
Så blev Lokalpsykiatri Sønderborg indviet
Psykiatrien i Region Syddanmark har flyttet lokalpsykiatrien fra Augustenborg til Sønderborg, og i dag blev den ambulante funktion officielt indviet.


Udsendt 9. februar 2017
Region Syddanmark og Tolke Danmark afbryder samarbejdet
Region Syddanmark og Tolke Danmark indgik i går aftes en aftale om at afbryde samarbejdet om fremmedsprogstolkning i regionen. Samarbejdet bliver afbrudt, fordi Region Syddanmark og Tolke Danmark er enige om, at indkøringen af den nye tolkeaftale ikke er forløbet som forudsat. Regionens sygehuse og lægepraksisser får i dag tilsendt en liste over mulige leverandører, som kan kontaktes for at få løst tolkeopgaver.


Udsendt 8. februar 2017
Ny lægelig direktør for Sydvestjysk SygehusUdsendt 8. februar 2017
Vi er blevet 6.873 flere syddanskere
Der er nu 1.217.170 borgere i Region Syddanmark efter en stigning i indbyggertallet på næsten 7.000 i 2016, især takket være indvandring. Samtidig er ledigheden faldende og produktiviteten stigende. Det viser den årlige Kontur-analyse, som indeholder kommunale og regionale nøgletal om alt fra pendling til erhvervsstruktur og uddannelse.


Udsendt 7. februar 2017
Flere studerer naturvidenskab i Syddanmark - endnu flere efterlyses
Andelen af syddanske unge, der vælger en naturvidenskabelig, teknisk eller sundhedsfaglig uddannelse, er svagt stigende. Det viser en analyse fra Region Syddanmark, Uddannelsesbarometer 2016. Dermed er Syddanmark fortsat på rette vej i forhold til at leve op til de øgede krav om teknologiske kompetencer på fremtidens arbejdsmarked.


Udsendt 6. februar 2017
Udvalg foreslår ekstra ambulance på Fyn
Region Syddanmarks præhospitale udvalg har på et møde i eftermiddag indstillet til regionsrådet, at der indsættes en ekstra ambulance på Fyn med base i Faaborg-Midtfyn Kommune.


Udsendt 6. februar 2017
Presseinvitation: Indvielse af Lokalpsykiatri Sønderborg
Psykiatrien i Region Syddanmark har flyttet lokalpsykiatrien fra Augustenborg til Sønderborg, og fejrer de nye lokaler med indvielse.


Udsendt 6. februar 2017
Ny råstofplan for Region Syddanmark
Udvalget for miljø, jordforurening og råstoffer har lyttet til de indkomne høringssvar til Råstofplan 2016. Det har medført justeringer af det oprindelige forslag som følge af velbegrundede argumenter, men det er samtidig lykkedes at fastholde en forsyningshorisont af sten, sand, grus og ler på mindst 24 år.


Udsendt 3. februar 2017
Region Syddanmark tager temperaturen på borgernes sundhed og trivsel
Hvordan har du det? Det er det spørgsmål, som ca. 57.000 syddanskere er blevet udvalgt til at svare på i Danmarks største undersøgelse om borgernes trivsel og sundhed. Undersøgelsen giver et indblik i, hvordan det går med danskernes trivsel, sundhed og sygdom både på landsplan og i de enkelte regioner og kommuner.Siden er sidst opdateret 07-02-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap