Gå til indhold
Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 17. juli 2017
Psykiatribyggeri i Aabenraa får international arkitekturpris
Børne- unge og voksenafdelingerne i Aabenraa har fået den fornemme internationale arkitekturpris Design & Health i kategorien Mental Health Project.


Udsendt 14. juli 2017
Fejning af personaleparkeringspladsen
Brug ikke personaleparkeringspladsen fra 18.juli kl. 23.00 til 19. juli kl. 7.00


Udsendt 10. juli 2017
Apple udvider med endnu et datacenter i Vestdanmark
Apple annoncerer endnu et datacenter i Danmark – denne gang i Aabenraa. Efter flere års hårdt arbejde bag kulisserne følger Apple nu op på deres igangværende projekt i Viborg og viser med al tydelighed, at de er tilfredse med hvad Danmark - og i særdeleshed Vestdanmark - kan levere.


Udsendt 30. juni 2017
Ny mand i spidsen for Nyt OUH-byggeri
Region Syddanmark ansætter Torben Hedegaard Jensen som direktør på Odense Universitetshospital med særligt ansvar for byggeriet af det nye universitetshospital Nyt OUH. Torben Hedegaard Jensen kommer fra en stilling som økonomidirektør i Region Hovedstaden.


Udsendt 29. juni 2017
Kultur skal trække nye naboer til Syddanmark
Godt seks mio. kr. skal være med til at løfte kulturen i Region Syddanmark i det kommende år, så flere får lyst til at besøge og slå sig ned i regionen.


Udsendt 28. juni 2017
Efterskoler skal vise vej til erhvervsuddannelser
Flere unge skal få øjnene op for de mange muligheder, der er i en erhvervsuddannelse, og efterskolerne kan være en del af løsningen. Derfor afsætter regionsrådet i Region Syddanmark nu tre mio. kr. til et forsøg, som skal få flere unge på efterskolerne til at gå efter et svendebrev.


Udsendt 27. juni 2017
1.600 førstehjælpere til Region Syddanmark
Der bliver endnu kortere til den akutte hjælp, når Region Syddanmark og Dansk Folkehjælp nu påbegynder et nyt samarbejde, der skal få syddanskere til at melde sig som førstehjælpere. De nye førstehjælpere kan aktiveres af regionens vagtcentral allerede i løbet af efteråret 2017.


Udsendt 26. juni 2017
Psykiatrien i Region Syddanmark har knækket koden på bæltetvang
Tallene taler deres tydelige sprog. 250 dage uden brug af bælter på vores bæltefri afsnit i Aabenraa og 316 dage uden brug af bælter på sygehusets lignende afsnit i Esbjerg viser, at både medarbejdere og afdelingsledelser ved, hvad der skal til for at behandle alvorligt psykisk syge patienter uden brug af bæltefiksering.


Udsendt 26. juni 2017
Fire totalentreprenører i spil til at bygge Nyt OUH
To nordiske, en spansk og en italiensk totalentreprenør er blevet prækvalificeret til at deltage i konkurrencen om at bygge vidensakse og behandlings- og sengeafsnit på det nye universitetshospital i Odense. Regionsrådet har i dag besluttet at indlede en såkaldt konkurrencepræget dialog med de fire totalentreprenører. Til december afgøres det hvem, der får byggeopgaverne.


Udsendt 26. juni 2017
Bedre og hurtigere hjælp til borgere på socialpsykiatriske botilbud
Hurtigere udredning og undervisning af medarbejderne er nogle af de tiltag, der i de kommende tre år skal medvirke til færre genindlæggelser, mindre tvang, et fald i voldsepisoderne og større effekt af den psykiatriske behandling.Siden er sidst opdateret 10-07-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap