Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 17. januar 2018
Syddanmark er klar med flyttehjælp
Formand for Syddansk Vækstforum, Stephanie Lose (V), er parat til at bevillige penge til at give udflyttede medarbejdere og deres familier en god start på livet i Region Syddanmark.


Udsendt 15. januar 2018
Regionsrådet - 22. januar 2018
Information om regionsrådets møde 22. januar 2018. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 11. januar 2018
Syddanske skadeklinikker og skadestuer har landets mest tilfredse patienter
Tilfredsheden med de syddanske akutklinikker og akutmodtagelser er over landsgennemsnittet i den årlige patientundersøgelse for akutområdet.


Udsendt 2. januar 2018
Regionsrådet - 8. januar 2018
Information om regionsrådets møde 8. januar 2018. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 21. december 2017
Mød en minister, en formand og en dansk elev i Flensborg
Torsdag 4. januar 2018 mødes regionsrådsformand Stephanie Lose (V), Region Syddanmark, for første gang med Justits- og Europa-minister for Slesvig-Holsten Sabine Sütterlin-Waack (CDU) i Flensborg for at tale om det grænseoverskridende samarbejde.


Udsendt 20. december 2017
Regionsråd skal fokusere på 19 særlige sundhedsindsatser det kommende år
Regionsrådet har udpeget 19 indsatser og temaer på sundhedsområdet, som skal følges særligt tæt i 2018.


Udsendt 20. december 2017
Syddanske gymnasieelever skal lære at skabe med ny teknologi
På årets sidste regionsrådsmøde modtog fem uddannelsesprojekter i alt 12 mio. kr. i støtte fra Uddannelsespuljen. Blandt andet skal gymnasieelever og -lærere i Trekantområdet og på Fyn nu lære om Computational Thinking og lære at skabe med ny teknologi.


Udsendt 19. december 2017
Italiensk totalentreprenør skal bygge Nyt OUH
Det nye universitetshospital i Odense er kommet et stort skridt videre. Et bredt flertal i det syddanske regionsråd besluttede i går, at den italienske totalentreprenør JV CMB / Itinera skal færdigprojektere og bygge vidensakse og behandlings- og sengeafsnit på Nyt OUH. Beslutningen blev meldt ud på et pressemøde i Odense i dag.


Udsendt 18. december 2017
Rådgivere vil også fremover gennemgå syddanskeres medicin
Der er gode erfaringer med at lade farmaceuter fra Psykiatriens Medicinrådgivning undersøge, om syddanskere, der har svære psykiske sygdomme og en kompleks medicinliste, får den rette medicin. Regionsrådet bevilliger nu 3,8 millioner kroner om året til at gøre Psykiatriens Medicinrådgivning permanent.


Udsendt 18. december 2017
Flere midler til Region Syddanmarks akuthjælperordninger
Region Syddanmark sætter nu ekstra penge af til regionens akuthjælperordninger. Pengene skal bruges til uddannelse, udstyr og medicin og skal være med til at styrke kvaliteten af akuthjælperordningerne. Som noget nyt vil også akuthjælperne i Vamdrup, Sommersted, Fjelstrup og Felsted samt på Fanø og Ærø fremover blive støttet økonomisk af regionen.Siden er sidst opdateret 17-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |