Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 29. august 2016
Stor interesse for psykiatri i Middelfart
Flere end fem hundrede gæster valfartede trods regn til det gamle sindssygehospital i Teglgårdsparken i Middelfart, søndag 28. august, hvor der blev fortalt om psykiatri før og nu.


Udsendt 29. august 2016
Kulturen skyller ind over Vadehavet
31. august åbner H. K. H. Prinsesse Marie ”Vadehavsfestival 2016”. Dagen markeres med taler af kulturminister Bertel Haarder og regionsrådsformand Stephanie Lose. De efterfølgende fire dage vil borgere og besøgende kunne opleve kunstudstillinger, koncerter og forestillinger hele vejen langs Vadehavet.


Udsendt 26. august 2016
Ingen økonomiske overraskelser i overtagelse af ambulancedrift
Økonomien i overtagelsen af BIOS Ambulance Services hænger fint sammen, og der er intet, der tyder på, at udgifterne ikke kan holdes inden for de kendte og tidligere udmeldte rammer.


Udsendt 26. august 2016
Hele Frederikshavn pendler mellem Business Region Aarhus og Trekantområdet
191.000 danskere krydser en kommunegrænse på vej ind, ud af eller rundt i Business Region Aarhus for at komme på arbejde. Det viser en ny pendlingsanalyse fra Region Syddanmark og Business Region Aarhus, som indgår i en omfattende opbygning af viden om Jyllandskorridoren.


Udsendt 26. august 2016
Region inviterer til samarbejde om diger
Der er brug for flere end de nuværende to klæggrave i Region Syddanmark for at sikre nok materiale til at vedligeholde og forstærke digerne langs Vadehavet. Et tæt samarbejde skal få digesikkerhed, turisme og naturbeskyttelse til at spille sammen.


Udsendt 23. august 2016
Hvem bliver de nye højvækstvirksomheder?
I løbet af efteråret går jagten ind på de 355 iværksættere og mindre virksomheder, der skal med i regionernes fælles eliteprogram Scale-up Denmark. Det skal være virksomheder med et ekstraordinært vækstpotentiale, og de vil få adgang til stærke, faglige miljøer og intensiv træning.


Udsendt 22. august 2016
Nyt selskab skal hedde Ambulance Syd
Ambulanceselskabet, der skal køre i Vestjylland, Sønderjylland og Fyn, kommer til at hedde Ambulance Syd. Regionsrådet valgte dermed at følge afstemningsresultatet blandt redderne i det nye selskab, hvor Ambulance Syd vandt med 46,3 procent af stemmerne.


Udsendt 22. august 2016
Otte mio. kr. til syddansk turismesucces
Region Syddanmark er den region i Danmark, der har flest turistovernatninger. Det skyldes ikke mindst Foreningen til Markedsføring af ferieturismen i Syddanmark (Fomars). Regionsrådet har netop bevilget otte mio. kr. til fortsættelse af indsatsen.


Udsendt 22. august 2016
Bred opbakning til visionen om Steno Diabetes Center i Odense
Region Syddanmark ønsker at gå videre med planerne om etablering et diabetescenter i Odense, der kan opbygges på baggrund af en bevilling fra Novo Nordisk Fonden. Regionsrådet har i dag godkendt et visionsoplæg for diabetesbehandlingen i hele regionen, der er udarbejdet i samarbejde med fonden. En lang række interessenter vil nu blive involveret i den konkrete udformning af centeret.


Udsendt 19. august 2016
Region og kommune sammen om sundhedshus i Fredericia
Region Syddanmark og Fredericia Kommune går sammen om at etablere et nyt fælles sundhedshus i Fredericia, som skaber et stort udbud af sundhedsydelser tæt på borgerne. Kommunen køber sygehuset og hele grunden for 23 mio. kr. Begge parter samler en række sundhedstilbud, der sammen med private sundhedsaktører kan sikre fredericianerne gode lokale sundhedstilbud. Aftalen skal nu politisk behandles i regionsråd og kommunalbestyrelse.Siden er sidst opdateret 29-08-2016.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap