Gå til indhold
Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 20. januar 2017
Presseinvitation: Danmarks første OPP-psykiatri-sygehusbyggeri i Vejle står klarUdsendt 18. januar 2017
Psykisk sårbare får guide til gode apps
Apps kan være et godt værktøj for mennesker med psykiske vanskeligheder. Men det er en jungle at finde den rigtige app, for der er ingen systematisk kontrol med kvaliteten. Det vil hjemmesiden Mindapps.dk nu gøre op med. Her kan psykisk sårbare finde gennemtestede apps, hvor datasikkerheden og indholdet er i orden.


Udsendt 17. januar 2017
Australsk forskningsleder til Telepsykiatrisk Center
15 års forskningserfaring, international gennemslagskraft og stor viden om, hvordan man bruger digitale værktøjer i psykiatrien. Sådan kan man opsummere de kernekompetencer australske Rhonda Wilson bringer med sig til sit nye job som forskningsleder hos Telepsykiatrisk Forskningsenhed.


Udsendt 16. januar 2017
Regionsrådet - 23. januar 2017
Information om regionsrådets møde 23. januar 2017. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 12. januar 2017
Syddanske kvinder indkaldt for sent til supplerende kræftundersøgelse
En fejl i fortolkningen af lovgivningen har betydet, at en række syddanske kvinder er blevet indkaldt for sent til supplerende kræftundersøgelse. I alt er 811 kvinder indkaldt for sent i en periode på 2½ år. 138 af de 811 kvinder har efterfølgende fået konstateret brystkræft. For de kvinder, der har fået konstateret brystkræft, er den for sene indkaldelse på mellem 1 og 37 dage. De berørte kvinder bliver alle kontaktet.


Udsendt 12. januar 2017
Tilfredse syddanske skadestuepatienter
Langt størstedelen af de syddanskere, der har været på skadestuen eller skadeklinik, er tilfredse med den behandling, de har fået. Det viser en landsdækkende undersøgelse af akutte patienters oplevelse.


Udsendt 9. januar 2017
Region Syddanmark anerkender størstedelen af tidligere BIOS-medarbejderes lønkrav
Region Syddanmark har nu gennemgået og behandlet anmeldelser om bagudrettede lønkrav fra BIOS-tiden. Regionen anerkender over 70 procent. af kravene.


Udsendt 6. januar 2017
Ambulance Syd kommer til at køre ambulancerne til samme pris som BIOS
Region Syddanmark har netop lagt sidste hånd på budgettet for Ambulance Syd, og alt tyder på, at regionens ambulanceselskab kan drive ambulancerne til samme pris som BIOS Ambulance Services.


Udsendt 4. januar 2017
Ny direktion på Sygehus Sønderjylland
Sygehus Sønderjylland får ny direktion. Den nye direktion skal sikre et langsigtet udviklingsperspektiv, ligesom den skal have et stærkt fokus på at bringe de mange gode kræfter, der er på Sygehus Sønderjylland, optimalt i spil.


Udsendt 28. december 2016
Børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger fusionerer og får nyt navn
De børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Aabenraa og Esbjerg samt børne- og ungeambulatoriet i Kolding skifter navn pr. 1. januar 2017 som følge af fusion.Siden er sidst opdateret 09-01-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap