Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 12. oktober 2018
Christian Sauvr ny top-direktør på Sygehus Lillebælt
Efter mere end 10 år som chef på Sygehus Lillebælt bliver Christian Sauvr nu administrerende direktør på sygehuset.


Udsendt 11. oktober 2018
Syddanske erhvervsklynger bliver landsdækkende
Syddansk Vækstforums langsigtede strategi om at styrke og samle de erhvervsklynger, der har stort globalt vækstpotentiale, er lykkedes. Vækstforum investerer nu godt 18 mio. kr. i at konsolidere og forenkle klyngeindsatsen inden for sundhedsteknologi, energiteknologi, fødevareområdet, designområdet og robotområdet. Det er alle erhvervsområder, som har deres primære styrke i Vestdanmark. De vestdanske erhvervsklynger bliver alle nationale Innovationsnetværk i perioden 2019-2020.


Udsendt 9. oktober 2018
Yderligere 800.000 kr. til fejring af genforeningen i 2020
Regionsrådet har afsat yderligere 800.000 kr. til lokale initiativer, der skal fejre 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark. Puljen til lokale initiativer er nu oppe på 1,5 mio. kr.


Udsendt 2. oktober 2018
Retspsykiatrien opgraderer sikkerheden
Region Syddanmark højner sikkerheden for at reducere muligheden for rømninger i Retspsykiatri Syddanmark i Middelfart. Regionsrådet har netop godkendt en model for opgradering af de fysiske rammer.


Udsendt 25. september 2018
Regionens budget for 2019 er vedtaget
Et bredt flertal i det syddanske regionsråd vedtog mandag aften Region Syddanmarks budget for 2019. Økonomiaftalen med regeringen samt Region Syddanmarks stabile økonomi betyder, at det er muligt at styrke sundhedsområdet, herunder især psykiatrien.


Udsendt 24. september 2018
Italiensk totalentreprenør skal også bygge de fire klynger på Nyt OUH
Det syddanske regionsråd besluttede i dag, at den italienske totalentreprenør JV CMB/Itinera skal bygge de fire klynger på Nyt OUH. Den italienske totalentreprenør kommer derfor til at stå for at bygge næsten hele det nye universitetshospital i Odense, da totalentreprenøren sidste år vandt opgaven med at bygge den første store del af det nye sygehus. Regionsrådet besluttede også i dag at indgå en endelig kontrakt med JV CMB/Itinera om opgaven med at bygge denne første del af Nyt OUH.


Udsendt 24. september 2018
Carestream vinder udbud om fælles it-løsning til det billeddiagnostiske område i Region Syddanmark
Region Syddanmark får en ny fælles it-løsning til det billeddiagnostiske område (radiologi, nuklearmedicin og mammografiscreening). Det står klart, efter at regionsrådet i dag har godkendt det endelige udbudsresultat.


Udsendt 24. september 2018
Retningslinjer for efteruddannelse i samarbejde med private virksomheder er nu på plads
Retningslinjerne for, hvordan Region Syddanmark kan samarbejde med private virksomheder om efteruddannelse af medarbejdere er nu på plads. De reviderede retningslinjer er trådt i kraft.


Udsendt 21. september 2018
Invitation: Nye klinikker på Brørup Sundhedscenter klar til indvielse onsdag 26. september
Vejen Kommune og Region Syddanmark inviterer hermed pressen og alle interesserede til indvielsen af en ny høreklinik og røntgenfunktion på Brørup Sundhedscenter.


Udsendt 20. september 2018
Medicinsk Sengeafsnit B i Kolding modtager Region Syddanmarks arbejdsmiljøpris
Medicinsk Sengeafsnit B på Sygehus Lillebælt i Kolding har netop modtaget Region Syddanmarks arbejdsmiljøpris 2018. Prisen blev overrakt på regionens arbejdsmiljøkonference foran 800 medarbejdere og ledere.Siden er sidst opdateret 09-10-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |