Gå til indhold
Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 27. marts 2017
Grønt lys til 14 nye retspsykiatriske sengepladser
Den regionale retspsykiatriske afdeling i Middelfart skal ombygges, så den kommer til at rumme 14 nye sengepladser. Regionsrådet har nu nikket til, at ombygningen går i gang. Flere retspsykiatriske patienter vil derfor fremover kunne få et specialiseret behandlingstilbud i stedet for at være på en almindelig psykiatrisk afdeling.


Udsendt 27. marts 2017
Svendborg Sygehus skærper profilen med diagnostisk center
Regionsrådet samler ekspertisen fra de to diagnostiske centre på Fyn i ét center på Svendborg Sygehus. Det sker for at sikre patienter, der mistænkes for alvorlig sygdom, der kan være kræft, hurtigere udredning og for at udvikle Svendborg Sygehus som specialsygehus.


Udsendt
Regionsklinik skal sikre lægedækningen på Langeland
1. maj 2017 åbner Region Syddanmark sin første egentlige regionsklinik. Regionsklinikken får til huse i sundhedshuset på Havnegade i Rudkøbing, og her vil to læger sammen med det øvrige personale varetage behandlingen af knap 2.000 patienter.


Udsendt
Syddansk Vækstforum og Business Region Esbjerg vil styrke væksten i Sydvestjylland
På et møde 14. marts gav Syddansk Vækstforum og Business Region Esbjerg håndslag på, at parterne vil arbejde frem imod en strategisk erhvervspartnerskabsaftale. Erhvervspartnerskabet skal bl.a. øge væksten i produktionsvirksomhederne og forbedre de sydvestjyske virksomheders adgang til kvalificeret arbejdskraft.


Udsendt
Kompetenceløft på vej til syddanske virksomheder
Syddansk Vækstforum afsætter nu 25 mio. kr. til en indsats, der skal bidrage til at opkvalificere virksomheders medarbejdere. Virksomhederne opfordres til at gå sammen i branchefællesskaber og samarbejde om at få opkvalificeret branchens medarbejdere.


Udsendt
Aftale fornyer 10 års dansk-tysk samarbejde
Region Syddanmark og delstaten Slesvig-Holsten har i dag underskrevet en fornyet partnerskabsaftale og en årsplan for samarbejdet i 2017/2018. Samarbejdet fejrer samtidig 10-års jubilæum.


Udsendt
36 mio. kr. skal sætte skub i virksomheders digitale omstilling
En ny kortlægning viser, at syddanske virksomheder har brug for at forstå og udnytte innovative teknologier og services. Det er Syddansk Vækstforum, som har fået udarbejdet kortlægningen, og nu afsætter 36 mio. kr. til at speede Industri 4.0-omstillingen i virksomhederne op.


Udsendt
Regionsrådet - 27. marts 2017
Information om regionsrådets møde 27. marts 2017. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt
Det Gode Liv er godt på vej
Det går fremad med at skabe en attraktiv, aktiv og produktiv region. Det viser en status på de syv konkrete målindikatorer i Region Syddanmarks vækst- og udviklingsstrategi 2020. Der er dog en voksende problemstilling at skaffe kvalificeret arbejdskraft og få flere syddanskere i arbejdsstyrken.


Udsendt
Brugere udvikler ny kommunikationsplatform
Brugere og fagfolk mødes i dag for at sætte gang i udviklingen af et nyt dialogværktøj, der skal hjælpe børn og unge med spiseforstyrrelser og andre psykiske lidelser til en bedre hverdag.Siden er sidst opdateret 27-03-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap