Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPressepilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 26. juli 2016
Regionen vil arbejde på at hjemtage ambulancedriften hvis BIOS går konkurs
Hvis BIOS går konkurs, vil Region Syddanmark gå i forhandling med konkursboets kurator om at overtage og videreføre ambulancetjenesten. Beslutningen om en eventuel hjemtagelse vil ikke påvirke samarbejdet med regionens anden ambulanceoperatør, Responce, der fortsat står for ambulancetjenesten i dele af regionen.


Udsendt 26. juli 2016
Invitation til pressemøde om fremtidig ambulancedrift i Region Syddanmark
Region Syddanmark inviterer hermed til pressemøde om den fremtidige ambulancedrift i regionen i forbindelse med BIOS’ mulige konkurs.


Udsendt 25. juli 2016
Region Syddanmark har begæret BIOS konkurs
Region Syddanmark har her i eftermiddag via Kammeradvokaten sendt en begæring om konkurs af ambulanceselskabet BIOS til skifteretten i Odense.


Udsendt 24. juli 2016
BIOS på vej mod konkurs mandag
BIOS er på vej til at gå konkurs, da de ikke er i stand til at betale de fejludbetalte 31 mio. kroner tilbage til regionen, og ikke kan fortsætte driften - medmindre der laves en afdragsplan over 1 år, og BIOS fortsat får fuld betaling de kommende måneder.


Udsendt 22. juli 2016
Regionsrådet indkaldes til ekstraordinært møde om BIOS-sagen
Regionsrådet indkaldes til ekstraordinært møde tirsdag den 26. juli. Mødet handler om BIOS’ mulighed for tilbagebetaling af 31 mio. kroner.


Udsendt 7. juli 2016
BIOS tilbagebetaler penge til Region Syddanmark
Ambulanceoperatøren BIOS tilbagebetaler millioner til Region Syddanmark. Det står klart, efter at virksomheden fik udbetalt en måneds forudbetaling for meget. Årsagen til den ekstra betaling beror tilsyneladende på forskellige fortolkninger af kontrakten mellem BIOS og Region Syddanmark samt fejl i regionens håndtering af regningerne.


Udsendt 6. juli 2016
Ambulancer bliver bedre bemandet
13 syddanske ambulancer vil fremover blive opgraderet, så de er bemandet af en paramediciner. Paramediciner-ambulancerne skal blandt andet erstatte de fire akutbiler, som regionen har nedlagt.


Udsendt 4. juli 2016
Regionen drøftede budgetoverskridelse med Medic OUH
Repræsentanter fra Region Syddanmark mødtes mandag 4. juli med totalrådgiveren for Nyt OUH – Medic OUH – for at få en forklaring på den voldsomme budgetoverskridelse, der fremgår af det projektforslag, Medic OUH har afleveret til regionen.


Udsendt 1. juli 2016
Gå på biblioteket i vandkanten
Gode læse- og naturoplevelser skal give turister og borgere ved Vadehavet ekstra værdi i ferien.


Udsendt 1. juli 2016
Ny beregning giver samme resultat for en Fyn-Als-forbindelse
En ny beregning af trafikpotentialet i en fast forbindelse mellem Fyn og Als bekræfter trafiktallene i forhold til en rapport fra 2011, hvis broen som forventet skal brugerfinansieres. I så fald er den optimale betaling cirka 60 kr. pr. tur., uanset om man taler en motortrafikvejs- eller en motorvejsløsning.Siden er sidst opdateret 26-07-2016.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap