Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 28. september 2020
Fynsk entreprenør skal bygge Steno Diabetes Center ved Nyt OUH
Det syddanske regionsråd besluttede i dag, at den fynske entreprenør 5E Byg skal bygge Steno Diabetes Center Odense som en del af Nyt OUH. Diabetescentret er dermed den tredje licitation, 5E Byg vinder på det nye universitetshospital i Odense.


Udsendt 22. september 2020
Ventetiderne falder
Region Syddanmark er godt i gang med at nedbringe ventetiderne og forventer at være på normalt niveau omkring årsskiftet.


Udsendt 22. september 2020
Regionsrådet - 28. september 2020
Information om regionsrådets møde 28. september 2020. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 21. september 2020
Svendborg Gymnasium vinder prisen som Årets Røgfri Ungdomsuddannelse
For anden gang har Region Syddanmark uddelt prisen som Årets Røgfri Ungdomsuddannelse. Prisen gik til Svendborg Gymnasium, der ud over æren også fik besøg af en dansk stand-up-komiker i forbindelse med prisoverrækkelsen.


Udsendt 17. september 2020
Realdania, KL og regionerne sætter turbo på de danske kommuners klimakamp
I et helt nyt klimapartnerskab mellem Realdania, KL og de fem regioner inviteres samtlige af landets kommuner til at blive en del af klimaprojektet DK2020. Her skal de udvikle lokale klimaplaner med et ambitionsniveau, der lever op til Paris-aftalens mål og skriver dermed verdenshistorie i kampen for klimaet.


Udsendt 16. september 2020
Kun rejsende kan blive testet i Billund Lufthavn og ved grænseovergangeneUdsendt 16. september 2020
Corona forsinker byggeriet af Nyt OUH
Som følge af corona-krisen har Region Syddanmark og totalentreprenøren JV CMB/Itinera indgået en aftale om, at totalentreprenøren får udsat afleveringstidspunktet for Nyt OUH med op til fire måneder. Det betyder, at regionens indflytning på Nyt OUH bliver senere end planlagt.


Udsendt 16. september 2020
Ingen opfølgende sundhedsundersøgelse i Grindsted
Forretningsudvalget i Region Syddanmark anbefaler efter dialog med borgere, forskere og Billund Kommune, at der ikke sættes gang i nye sundhedsundersøgelser i Grindsted.


Udsendt 15. september 2020
Stabil syddansk økonomi sikrer ekstra penge til nye initiativer
Et bredt flertal i det syddanske regionsråd har her til aften indgået forlig om Region Syddanmarks 2021-budget. Region Syddanmarks stabile økonomi betyder, at det er muligt at finde ekstra penge til nye initiativer til næste år, samtidig med at partierne bag budgetforliget prioriterer stabil drift og sund økonomi i en ganske særlig corona-tid.


Udsendt 15. september 2020
Stor stigning i brug af telemedicin
Coronapandemien har skabt et boom i antallet af digitale konsultationer i sundhedsvæsenet. Nu skal Region Syddanmark tage erfaringerne fra foråret med i det videre arbejde med at udbrede brugen af blandt andet videokonsultationer, mener formanden for Region Syddanmarks digitaliseringsudvalg, Mette Bossen Linnet (V).Siden er sidst opdateret 23-06-2020.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring