Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 21. juni 2018
Syddanske sygehuse oplevede et massivt influenza-pres
De medicinske afdelinger på de syddanske sygehuse oplevede i vinteren 2017/2018 et meget voldsomt pres, der medførte en stigning på 59 procent i antallet af indlagte patienter med influenza i forhold til året før. En række tiltag skal nedbringe travlheden, hvis influenzaen rammer igen.


Udsendt 20. juni 2018
Regionen vil styrke lægedækningen i Nyborg og Svendborg
Region Syddanmark ønsker at styrke lægedækningen i Nyborg og Svendborg og sætter nu to ekstra ydernumre til salg. Et ydernummer gør det muligt at slå sig ned som praktiserende læge.


Udsendt 19. juni 2018
Fem millioner kroner til bedre behandlingsforløb af spiseforstyrrelser og selvskade
Der er hjælp på vej til de borgere, der er ramt af særligt komplicerede former for spiseforstyrrelse. Et projekt, der skal hjælpe borgere med spiseforstyrrelser, modtager fem millioner kroner fra satspuljemidlerne.


Udsendt 18. juni 2018
Regionsrådet - 25. juni 2018
Information om regionsrådets møde 25. juni 2018. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 18. juni 2018
Tolkecenter Syddanmark slår tolkestillinger op
Region Syddanmarks kommende tolkecenter, Tolkecenter Syddanmark, begynder at tage form. Lederen er fundet, og nu er de første tolkestillinger slået op. Tolkene vil få opgaver i hele regionen.


Udsendt 14. juni 2018
Presseinvitation: Finansministeren besøger virksomheder i Sønderborg
18. juni besøger finansminister Kristian Jensen (V) sammen med bl.a. regionsrådsformand Stephanie Lose (V) robot- og automationsvirksomhederne Hannemann Engineering og EasyRobotics i Sønderborg til en snak om potentialerne inden for automatisering og robotteknologi. Pressen er velkommen.


Udsendt 13. juni 2018
Syddanske sygehuse har fortsat fokus på rengøring
Region Syddanmarks markante fokus på hygiejne og herunder rengøringen på sygehusene fortsætter ufortrødent. Den seneste gennemgang af rengøringen viser, at niveauet fortsat er højt, men at der fortsat er steder, hvor man kan blive bedre.


Udsendt 13. juni 2018
Region Syddanmark klar til at søsætte sundhedsundersøgelse
Allerede i løbet af et lille års tid vil borgerne i Grindsted få de første svar på, om man via eksisterende data kan spore en større forekomst af visse sygdomme i deres by sammenlignet med andre byer. Hvis der viser sig en overhyppighed, vil regionen om muligt få lavet en mere omfattende og længevarende undersøgelse for at afdække en eventuel sammenhæng til forureningerne fra Grindstedværket.


Udsendt 12. juni 2018
Region Syddanmark styrker cybersikkerheden
Borgerne skal fortsat være trygge ved, at Region Syddanmark passer på deres sundhedsoplysninger. Digitaliseringsudvalget har derfor drøftet en fremrykning af en række initiativer, der skal beskytte regionens it-systemer og sundhedsdata endnu bedre end i dag.


Udsendt 8. juni 2018
Region Syddanmark med i fælles turismeplan for Vestkysten
Siden er sidst opdateret 18-06-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |