Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 20. september 2017
Vagtservice på Facebook er en succesUdsendt 20. september 2017
Regionsrådet - 25. september 2017
Information om regionsrådets møde 25. september 2017. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 20. september 2017
Presseinvitation: To ministre gæster sygehuset i Vejle
Sundheds- og ældreminister Ellen Trane Nørby (V) og innovationsminister Sophie Løhde (V) besøger Vejle Sygehus den 22. september 2017. De kommer blandt andet for at blive inspireret af sygehusets og regionens arbejde med at højne kvaliteten af behandlingen og sætte patientens behov før alt andet.


Udsendt 20. september 2017
Mange penge til syddanske demensprojekter
Region Syddanmark og 10 syddanske kommuner har fået bevilget penge fra Den Nationale Demenshandlingsplan. Pengene skal gå til at styrke viden og kompetencer hos medarbejdere, der har med mennesker med demens at gøre.


Udsendt 20. september 2017
Syddansk forskning skal bane vejen for medicinsk cannabis
Nyt forskningsprojekt i Region Syddanmark skal identificere de forhindringer og faldgruber, der kan være ved brugen af medicinsk cannabis.


Udsendt 19. september 2017
Mere end 100 dage uden brug af bælte hos børne- og ungdomspsykiatrien i Esbjerg
Bestræbelserne på at nedbringe anvendelse af tvang i børne- og ungdomspsykiatrien i Esbjerg er tilbage på sporet. Det er nemlig mere end 100 dage siden, det sidst var nødvendigt for personalet på døgnafsnittet at anvende bæltefiksering. Og dermed er afsnittet tilbage i en dagligdag uden brug af bælter.


Udsendt 18. september 2017
Syddansk samarbejde skal løfte det nære sundhedsvæsen
Sundhedskoordinationsudvalget i Syddanmark har sendt et fælles brev til sundhedsminister Ellen Trane Nørby. I brevet skriver de, at de sammen er klar til at løfte fremtidens nære og sammenhængende sundhedsvæsen – hvis ministeren sikrer de nødvendige rammer.


Udsendt 14. september 2017
Ny hjemmeside hjælper borgere med høreapparat og nedsat hørelse
De 800.000 danskere, der har hørenedsættelse, kan nu få ekstra hjælp. Region Syddanmarks Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi har i samarbejde med regionens Enhed for E-læring udviklet en hjemmeside med råd og vejledning. Hjemmesiden bliver taget godt imod af Høreforeningen.


Udsendt 13. september 2017
Enka har trukket sig fra udbud om Nyt OUH
Den tyrkiske entreprenør Enka har meddelt Region Syddanmark, at selskabet ikke længere er interesseret i at byde på opgaverne med at bygge dele af det nye universitetshospital i Odense. Dialogen fortsætter med de tre resterende totalentreprenører.


Udsendt 12. september 2017
Initiativ skal bekæmpe ulighed i sundhed
Sundhedsvæsenet er til for os alle. Men det er ikke alle, der har lige gode forudsætninger for at modtage den hjælp, de har behov for, og det kan skabe ulighed. Med seks små videoer og en værktøjskasse vil Region Syddanmarks ligestillingsudvalg nu inspirere personalet på regionens sygehuse og institutioner til, hvordan de kan komme uligheden til livs.Siden er sidst opdateret 20-09-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap