Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 23. august 2019
Syddanskere kan få krisesamtaler med lægen
Syddanske borgere får fremover bedre mulighed for at få én eller flere længere samtaler med deres praktiserende læge ved akut opståede livskriser. Det kan være kriser som skilsmisse, arbejdsløshed eller alvorlig sygdom, men også hvis de føler sig stressede eller lider af let angst eller depression.


Udsendt 23. august 2019
Presseinvitation til byggestart på Nyt OUH
Region Syddanmark markerer den 28. august, at selve byggeriet af Nyt OUH nu går i gang. Regionsrådsformand Stephanie Lose og sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke deltager.


Udsendt 19. august 2019
Regionsrådet - 26. august 2019
Information om regionsrådets møde 26. august 2019. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 5. juli 2019
Socialsygeplejersker skal hjælpe udsatte på sygehusene i Odense og Svendborg
Udsatte syddanskere, der kommer på sygehuset i Svendborg og Odense kan snart få en ekstra håndsrækning fra en socialsygeplejerske. Regionsrådet har godkendt et pilotprojekt, hvor to socialsygeplejersker skal støtte og hjælpe den enkelte til at få en værdig og god behandling.


Udsendt 4. juli 2019
Nødbehandlerbil i Nordborg skal fortsat køres af Danfoss
Region Syddanmark har besluttet, at Danfoss A/S også i fremtiden skal drive nødbehandlerbilen i Nordborg. Virksomheden har i flere år varetaget driften og har nu genvundet et udbud på opgaven.


Udsendt 2. juli 2019
Region, kommuner og praktiserende læger forpligter sig i ambitiøs syddansk sundhedsaftale
Færre syddanskere ryger, den mentale trivsel hos børn og unge er forbedret, og syge borgere har bedre muligheder for at beholde deres tilknytning til arbejdsmarkedet. Det er nogle af de mål, som Region Syddanmark, de 22 syddanske kommuner og PLO Syddanmark har givet hinanden håndslag på at nå inden 2023.


Udsendt 1. juli 2019
Byggeri af Ronald McDonald Hus ved Nyt OUH kan gå i gang
Det nye universitetshospital i Odense får et Ronald McDonald Hus, som kommer til at ligge tæt ved børneafdelingen. Her kan familier til alvorligt syge børn bo, mens deres børn er indlagt på sygehuset. Det syddanske regionsråd har godkendt husets udvendige arkitektur og samtidig sagt ja til at betale for klargøring af byggegrunden. Byggeriet kan nu gå i gang.


Udsendt 27. juni 2019
Psykiatrien bliver koblet tæt på Nyt OUH
Når de psykiatriske patienter rykker ind i de nye rammer på Nyt OUH, vil den mad, de spiser, blive lavet af køkkenet på Nyt OUH, og der vil blive gjort rent på deres sengestuer af de rengøringsfolk, der gør rent i de øvrige dele af det nye universitetshospital. Det besluttede de syddanske regionsråds-medlemmer på deres møde den 24. juni 2019.


Udsendt 27. juni 2019
24.000 elever skal stifte bekendtskab med erhvervsuddannelser
Et nyt initiativ fra uddannelsesinstitutioner i Trekantområdet skal gøre 24.000 syddanske grundskoleelever opmærksomme på erhvervsuddannelsernes mange muligheder. Initiativet ”I got Skills 2021” leder op til DM i Skills 2021 i Fredericia og modtager en bevilling fra Region Syddanmarks uddannelsespulje på 3 mio. kr.


Udsendt 26. juni 2019
Kom til cykling, sang og stafet i genforeningsåret 2020
I Region Syddanmark er det en bred palet af arrangementer, der kommer til at markere 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark i 2020. Regionsrådet har netop sat 2,6 millioner kroner af til 19 projekter, som byder på alt fra cykling til sang og stafet – og meget, meget mere.Siden er sidst opdateret 27-06-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |