Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 10. august 2018
Region Syddanmark sikrer lægetilbud for Christiansfeld-borgere
Læge Hanne Christensen stopper som praktiserende læge i Christiansfeld 1.9. 2018 på grund af sygdom. Region Syddanmark opretter derfor en midlertidig lægeklinik for de cirka 1.300 patienter tilknyttet Hanne Christensens praksis. Regionen har indgået aftale med Lægerne i Bjert om pasning af patienterne ved den midlertidige lægeklinik indtil årsskiftet. Herefter forventes det, at der opstarter ny praktiserende læge i Christiansfeld.


Udsendt 12. juli 2018
Robot-succes kalder på arbejdskraft og kapital
Syddanmark står internationalt meget stærkt, når det gælder forskning, udvikling og salg af robotter. Men styrkepositionen trues af virksomhedernes mangel på arbejdskraft og evne til at tiltrække kapital.


Udsendt 11. juli 2018
Formand for sundhedsudvalg: Fint beredskab ved mistanke om misbrug af regionale midler
Konkrete vurderinger er et ganske godt grundlag, når mulige bestikkelsessager skal vurderes. Det mener sundhedsudvalgsformand i Region Syddanmark, Poul-Erik Svendsen (S). Han tror til gengæld ikke, at et decideret bestikkelsesberedskab vil kunne bidrage med noget ekstra i forhold til de nuværende procedurer.


Udsendt 10. juli 2018
Europæiske talenter skal lokkes til Syddanmark
Med projekt Moving Global Talent vil foreningen work-live-stay southern denmark hjælpe syddanske virksomheder med at tiltrække medarbejdere til funktioner, hvor der er akut mangel på højtkvalificeret arbejdskraft. 11 kommuner og 15 private virksomheder fra forskellige brancher deltager, og Syddansk Vækstforum har afsat over 17 mio. kr. til initiativet.


Udsendt 2. juli 2018
Region Syddanmark har modtaget stævning fra Rabobank
Den hollandske bank, Rabobank, der stillede en garanti på 55 mio. kr. på vegne af ambulanceselskabet BIOS, har nu stævnet Region Syddanmark.


Udsendt 29. juni 2018
Flere sårbare unge skal gennemføre deres uddannelse
Et nyt tiltag mellem otte kommuner og 13 uddannelsesinstitutioner skal øge andelen af sårbare unge, der gennemfører deres uddannelse. Det skal bl.a. ske ved at ansætte trivselsmedarbejdere på uddannelserne og etablere et eksternt netværk med blandt andet kommunen og psykiatrien. Syddansk Vækstforum bevilger 11 mio. kr. til projektet, mens Region Syddanmarks uddannelsespulje støtter med 5 mio. kr.


Udsendt 28. juni 2018
Kultur skal trække folk til Syddanmark
Kulturen spænder vidt i Syddanmark. Hvordan den kommer til udtryk, kaster godt fem kr. fra Region Syddanmarks kulturpulje nu lys over. Det skal både give syddanskerne nye oplevelser og gøre Syddanmark tillokkende for nye bosættere.


Udsendt 27. juni 2018
Regionsrådet vil styrke lægedækningen i Vollsmose
Regionsrådet ønsker at give borgerne i Odense-bydelen Vollsmose mulighed for at få en praktiserende læge i deres nærområde. Regionsrådet vil derfor sætte to ydernumre til salg, der skal give to praktiserende læger mulighed for at åbne klinik i Vollsmose.


Udsendt 27. juni 2018
Tilpasning af socialområdet skal give stærkere faglige miljøer
Region Syddanmark laver en justering af organisationen på det sociale område, så seks centre bliver til fire. Øvelsen skal gøre centrene mere fleksible i forhold til vekslende efterspørgsel og skabe endnu stærkere faglighed til glæde for borgerne på centrene.


Udsendt 25. juni 2018
Regionsrådet vil arbejde for røgfri ungdomsuddannelser i Syddanmark
I marts tiltrådte Region Syddanmark det nationale partnerskab Røgfri Fremtid. Nu sætter regionsrådet handling bag visionerne og lancerer et projekt, der skal arbejde for røgfri ungdomsuddannelser i Syddanmark.



Siden er sidst opdateret 19-07-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |