Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 28. oktober 2021
Forskere skal drøfte sundhedsundersøgelse fra Grindsted
Region Syddanmark har inviteret en stor gruppe forskere til at drøfte sundhedsundersøgelsen fra Grindsted samt forholde sig til ny viden om mulige ALS-tilfælde i Grindsted. Formålet er at afklare, om der er behov for at undersøge sundhedstilstanden i byen yderligere.


Udsendt 25. oktober 2021
Region Syddanmark godkender hjerteplan
En hjerteplan har set dagens lys i Region Syddanmark. Seks nye indsatser skal styrke behandlingen af de over 100.000 hjertepatienter, der er i regionen. Planen skal være med til at sikre, at patienter med hjerteproblemer opdages tidligere, at der oprettes flere behandlingstilbud i nærområdet og at der sættes fokus på rekruttering og fastholdelse af personalet på hjerteområdet.


Udsendt 15. oktober 2021
Flere syddanskere inviteres til revaccination
Region Syddanmark er fra 15. oktober klar til at revaccinere endnu flere syddanskere mod COVID-19. Det drejer sig om tre grupper, hvor der er gået mindst 6 måneder og 14 dage siden andet stik.


Udsendt 15. oktober 2021
Syddanske styrker inden for design kan bidrage til grøn omstilling
Ny analyse: Syddanmark har en unik position, når det gælder samarbejde mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og det offentlige om at bruge design til udvikling og innovation. Det kan bl.a. gavne den grønne omstilling.


Udsendt 8. oktober 2021
Underretning om brud på persondatasikkerheden i Region Syddanmark
Region Syddanmark har konstateret brud på persondatasikkerheden i ni af regionens it-systemer. Regionen har efter reglerne anmeldt bruddene til Datatilsynet og underretter hermed borgerne. Bruddene er blevet fundet som følge af Region Syddanmarks interne undersøgelser. Alle bruddene er håndteret.


Udsendt 7. oktober 2021
Større udkaldsradius for hjerteløbere er en succes
En udvidelse af udkaldsradiussen for hjerteløberne har givet pote i Region Syddanmark. Nye tal viser, at der nu i 95-99 procent af tilfældene når en hjerteløber frem til personen med hjertestop.


Udsendt 6. oktober 2021
Frivillige kan støtte alvorligt syge patienter i den sidste tid
Frivillige har i en årrække støttet og ydet omsorg til alvorligt syge og døende patienter på Fyn, som ønsker at tilbringe den sidste tid i eget hjem. Nu bliver tilbuddet om frivillig støtte forlænget på Fyn, og samtidig indgår Region Syddanmark et samarbejde med Røde Kors om en lignende ordning i Jylland.


Udsendt 6. oktober 2021
Udviklingsalliance skal sætte fart på grøn omstilling i grænselandet
En ny dansk-tysk udviklingsalliance er på vej. Ambitionen er at sikre en grøn, bæredygtig og konkurrencedygtig grænseregion. Rundt om bordet sidder syddanske kommuner, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, delstaten Slesvig-Holsten og regionen.


Udsendt 6. oktober 2021
Ole Ryttov stopper som sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien
Psykiatrien i Region Syddanmark siger farvel til sygeplejefaglig direktør, Ole Ryttov, der ønsker at stoppe som direktør. Jens Egon Hansen fungerer som konstitueret sygeplejefaglig direktør, indtil jobbet bliver genbesat.


Udsendt 5. oktober 2021
Ny sygeplejefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus
Charlotte Mose Hansen bliver ny sygeplejefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus. Hun kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Fælles Akutmodtagelse (FAM) på Odense Universitetshospital og tiltræder 1. november 2021.Siden er sidst opdateret 16-09-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring