Gå til indhold
Forsiden | Ledige job | Kontakt | Nyhedsbreve | Presse | For ansatte | Web-TV | English |
Søg

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 5. december 2016
Socialt tilbud i Børkop vinder 25.000 kroner
Det sociale tilbud Syrenparken i Børkop vinder Region Syddanmarks rehabiliteringspris på 25.000 kroner. Tilbuddet får prisen for igennem en stærk faglig indsats at have støttet en 39-årig mand med paranoid skizofreni til at kunne tage vare på sig selv og flytte fra botilbuddet og ind i sin egen lejlighed.


Udsendt 5. december 2016
Jens Winther Jensen forlader jobbet som koncerndirektør i Region Syddanmark
Jens Winther Jensen skal være direktør for de fem regioners kvalitetsudviklingsprogram.


Udsendt 5. december 2016
En beskæftigelsesby med stort B
Brørup er en god historie med overskud af arbejdspladser og en central placering på landkortet tæt ved tre større byer. Men byen har også en udfordring med at få løftet uddannelsesniveauet.


Udsendt 2. december 2016
Angelina Mellentin Årets Forskertalent 2016 i psykiatrien
Klinisk psykolog og ph.d-studerende Angelina Mellentin bliver årets forskertalent 2016 i Psykiatrien i Region Syddanmark. Hun forsker i, hvordan man kan efterbehandle mennesker med alkoholisme, blandt andet ved hjælp af en app til smartphone. Og hun hædres for at promovere og stimulere forskningen i psykiatrien i Region Syddanmark. Angelina Mellentin har siden 2014 været i gang med et forskningsprojekt, der skal undersøge, om det blandt andet er muligt at fastholde mennesker med alkoholisme i deres alkoholstop ved hjælp af en app til smartphone. Og den forskning, men også hendes generelle arbejde i Psykiatrien i Region Syddanmark, præmieres nu med titlen som årets forskertalent.


Udsendt 2. december 2016
Virksomheder i Syddanmark søger lærlinge
Ny undersøgelse viser, at mange forældre er bekymrede for, om der er praktikpladser og job nok til deres børn, hvis de vælger en erhvervsuddannelse. Men inden for mange fag – særligt bygge- og anlægsbranchen og industrien – mangler der faktisk lærlinge.


Udsendt 1. december 2016
Presseinvitation: Medarbejdere på Region Syddanmarks sociale tilbud kan vinde 25.000 kroner
Region Syddanmark uddeler mandag 5. december 2016 en rehabiliteringspris på 25.000 kroner til medarbejdere, der har været særligt dygtige til at arbejde rehabiliterende med borgerne på regionens sociale centre.


Udsendt 30. november 2016
OUH får nyeste udstyr til kræftbehandling
Odense Universitetshospital bliver et af de første steder i verden, der får mulighed for at tilbyde kræftpatienter strålebehandling i en MR-accelerator. Forventningen er, at MR-acceleratoren vil give patienterne mere præcis strålebehandling, færre bivirkninger og bedre mulighed for helbredelse.


Udsendt 30. november 2016
Presseinvitation: Nøgle-overrækkelse
Region Syddanmark overrækker nøglerne til Fredericia Sygehus til Fredericia Kommune.


Udsendt 30. november 2016
Flere bæltefri afsnit på vej i Psykiatrien i Region Syddanmark
Psykiatrisygehuset har haft så stor succes med et bæltefrit afsnit i Aabenraa, at tiltaget nu bredes ud til hele regionen.


Udsendt 29. november 2016
Ny strategi mod jordforurening
Regionsrådet vedtog mandag en ny strategi for arbejdet med at beskytte drikkevand, borgere og natur mod forurening. Blandt de nye opgaver i Jordforureningsstrategi 2017 er beskyttelsen af overfladevand og internationale naturområder.Siden er sidst opdateret 02-12-2016.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap