Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 24. juni 2019
Regionen indgår endelig kontrakt om bygning af klyngerne på Nyt OUH
Regionsrådet besluttede i dag at indgå en endelig kontrakt med JV CMB/Itinera om bygningen af de fire klynger på det nye universitetshospital i Odense. Det betyder, at tid, kvalitet og pris er låst fast på 80 procent af byggeriet på Nyt OUH.


Udsendt 24. juni 2019
Forlig afslutter ambulancesag endeligt
Region Syddanmark har tiltrådt et samlet forlig med Falck, Bios Holland, Rabobank og Konkursboet, som afslutter alle økonomiske og retlige mellemværender mellem parterne i ambulancesagen.


Udsendt 24. juni 2019
Regionsrådet udmønter 50 mio. kr. til Grindstedværkets forureninger
Folketingets Finansudvalg bevilgede i maj 50 mio. kr. til arbejdet med at rydde op efter Grindstedværkets forureninger i Grindsted og Kærgård Klitplantage. Her til eftermiddag besluttede regionsrådet, hvordan pengene skal fordeles.


Udsendt 20. juni 2019
Træningsforløb til forældre til børn med ADHD
Forældre til børn med ADHD kan snart deltage i et skræddersyet træningsprogram, hvor de får nogle teknikker til at få en lettere hverdag. Psykiatri- og socialudvalget anbefaler regionsrådet at tilbyde forældrene et træningsforløb, som der er gode erfaringer med i Region Midtjylland.


Udsendt 19. juni 2019
Regionsrådspolitikere vil afdække alle muligheder for lokale sydfynske fødselstilbud
Region Syddanmark er i færd med at kigge på, hvilket fødetilbud kvinderne på Sydfyn skal have i fremtiden. Forskellige krav og udfordringer gør det umiddelbart svært at fastholde en fødeafdeling i Svendborg, men politikerne vil afdække alle muligheder for lokale løsninger.


Udsendt 17. juni 2019
Regionsrådet - 24. juni 2019
Information om regionsrådets møde 24. juni 2019. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 12. juni 2019
Syddansk rengøring forbedret over en årrække
I 2013 besluttede politikerne i Region Syddanmark, at der skulle foretages eksterne kvalitetseftersyn af rengøringen på sygehusene. Tallene viser, at udviklingen er gået den rigtige vej – og at rengøringsstandarden på regionens sygehuse er meget høj.


Udsendt 29. maj 2019
Genforeningen 2020 bliver folkets fest
Kom med til folkefest ved Dybbøl Skanser, syng af hjertet på Skamlingsbanken og deltag i et folkemøde i Ribe. Tre store arrangementer kommer til at stå som fyrtårne i fejringen af 100-året for Genforeningen i 2020. Regionsrådet har netop bevilget 1,95 mio. kr. til folkefest, folkemøde og sangfest.


Udsendt 22. maj 2019
Presseinvitation: Indvielse af Kærgård Strandsti - flora, fauna og en af Danmarkshistoriens værste forureninger
For første gang bliver det muligt at passere den afspærrede del af stranden ud for Kærgård Klitplantage, når Region Syddanmark, Varde Kommune, Naturstyrelsen og ProVarde 29. maj indvier den 2,8 km lange Kærgård Strandsti.


Udsendt 22. maj 2019
4 mio. kr. til udvikling af nye teknologiske muligheder i den kollektive trafik
FynBus og Sydtrafik får nu mulighed for at få del i en pulje på i alt 4 mio. kr., som skal anvendes på projekter, der kan udvikle og anvende nye teknologiske muligheder for at optimere den kollektive trafik.Siden er sidst opdateret 26-06-2019.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |