Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 12. maj 2021
Ny undersøgelse giver vigtig viden om unges mentale trivsel
Sociale medier, fester og fællesskaber er for mange forbundet med det gode ungdomsliv. Men samtidig kan det også være en kilde til mistrivsel. Det viser en ny undersøgelse af den mentale trivsel blandt børn og unge i Syddanmark. Undersøgelsen er bestilt af regionsrådet, som ønsker at bruge undersøgelsen som afsæt til at forbedre den mentale trivsel hos unge syddanskere.


Udsendt 11. maj 2021
Status på COVID-19-vaccination i Region Syddanmark
Region Syddanmark vil løbende orientere om status på COVID-19-vaccinernes udrulning i regionen. Dette er status for uge 19.


Udsendt 5. maj 2021
Region Syddanmark går i dialog med syddanske øer om vaccination
Region Syddanmark vil snarest muligt indlede en dialog med de mindre syddanske øer om, hvordan man kan tilbyde vacciner til borgere i de mindre øsamfund.


Udsendt 4. maj 2021
Status på COVID-19-vaccination i Region Syddanmark
Region Syddanmark vil løbende orientere om status på COVID-19-vaccinernes udrulning i regionen. Dette er status for uge 18.


Udsendt 4. maj 2021
Ny sygeplejefaglig direktør på Sygehus Lillebælt
Hanne Andersen bliver ny sygeplejefaglig direktør på Sygehus Lillebælt. Hun kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Medicinske Sygdomme og Akutafdelingen på sygehuset i Kolding og tiltræder 1. juni 2021.


Udsendt 3. maj 2021
Sundhedspersonale inviteres til anden vaccination med Moderna
Sundhedspersonale i Region Syddanmark, som har fået første vaccination med vaccinen fra AstraZeneca, inviteres de kommende uger til anden og opfølgende vaccination med Moderna. Sundhedspersonalet vil blive vaccineret på regionens syv store vaccinationscentre.


Udsendt 29. april 2021
Status på COVID-19-vaccination i Region Syddanmark
Region Syddanmark vil løbende orientere om status på COVID-19-vaccinernes udrulning i regionen. Dette er status for uge 17.


Udsendt 28. april 2021
To regioner skal sammen drive specialrådgivning til børn og unge med høretab
Region Nordjylland og Region Syddanmark vil også i 2021/22 tilbyde specialrådgivning til børn og unge med høretab i hele landet. Sammen har de to regioner netop vundet Socialstyrelsens udbud, der endnu engang tildeler dem rollen som VISO-leverandører på området.


Udsendt 28. april 2021
Flere skal behandle egne fodvorter
I stedet for at få behandlet ukomplicerede fodvorter hos lægen skal de fleste syddanskere fremover selv behandle deres fodvorter. Borgere, der er ude af stand til at behandle sig selv, kan dog – som led i en forsøgsordning - blive henvist til vederlagsfri behandling hos en statsautoriseret fodterapeut.


Udsendt 28. april 2021
Unges mentale trivsel i fokus
En vigtig del af den regionale udviklingsstrategi er at fremme borgernes mentale trivsel og skabe gode uddannelsesmiljøer for unges trivsel og sundhed. Som led i arbejdet med trivsel har regionsrådet netop bevilliget støtte til to trivselsprojekter på ungdomsuddannelserne.Siden er sidst opdateret 05-05-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring