Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilArtiklerpilArtikelarkivpilNyheder 2015pilDecember 2015pilSvendborg Sygehus viser vejen til god ernæring på Nyt OUH

Svendborg Sygehus viser vejen til god ernæring på Nyt OUH

07-12-2015 | Af Kristoffer Voigt Rasmussen og videojournalist Katrine Nørgaard

Patienterne på Nyt OUH kommer til at få mad fra flere decentrale køkkener, og erfaringerne fra Svendborg viser, at det fungerer.

Mad betyder meget for mennesker i almindelighed og i særdeleshed for patienter, der har brug for energi for at komme tilbage på benene.

Derfor bliver der i Region Syddanmark brugt mange kræfter på, at sørge for at patienterne får den rigtige ernæring på en god og hensigtsmæssig måde.

Mad udefra er intet problem

I planerne for Nyt OUH er der ikke indlagt et produktionskøkken. Det betyder dog langt fra, at patienterne skal sørge for sig selv, når det kommer til mad. Derimod planlægger man i stedet 16 decentrale køkkener, der skal håndtere mad leveret udefra.

De decentrale køkkener giver masser af muligheder. Et sygehus kan stadigvæk levere god ernæring og effektiv bespisning af patienter uden, der er et produktionskøkken på matriklen
Det kan man allerede se i dag ved Svendborg Sygehus.

Du kan se, hvordan det fungerer på videoen ovenfor.


Siden er sidst opdateret 07-12-2015.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |