Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Region SyddanmarkpilPresse og nyhederpilPressemeddelelserpilArkiv for pressemeddelelserpilPressemeddelelser 2018pilSeptember 2018pilInvitation: Nye klinikker på Brørup Sundhedscenter klar til indvielse onsdag 26. september

Invitation: Nye klinikker på Brørup Sundhedscenter klar til indvielse onsdag 26. september

Vejen Kommune og Region Syddanmark inviterer hermed pressen og alle interesserede til indvielsen af en ny høreklinik og røntgenfunktion på Brørup Sundhedscenter.  

Onsdag 26. september 2018 indvier Vejen Kommune og Region Syddanmark to nye tilbud på Brørup Sundhedscenter. Borgmester i Vejen Kommune, Egon Fræhr, og regionsrådsformand Stephanie Lose klipper snoren onsdag formiddag. Alle interesserede er inviteret. Indvielsen finder sted fra 9:30-11:00.

I forbindelse med indvielsen er der mulighed for en rundtur på sundhedscentret, hvor man kan få en snak med medarbejderne, der til daglig arbejder på centeret.  Ligesom det også er muligt at stille spørgsmål til centrets ledelse.

Indvielsen finder sted på Brørup Sundhedscenter, Fredensvej 3b, 6650 Brørup.

Program for indvielsen:

9:30: Velkomst v/ leder af Brørup Sundhedscenter Kirstine Gottlieb, Vejen Kommune
9:35: Tale v/ borgmester Egon Fræhr og regionsrådsformand Stephanie Lose
9:50: Perspektiver på det nære sundhedsvæsen v/ sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth, Sydvestjysk Sygehus og afdelingschef Jette Kynde Schøtz, Vejen Kommune
10:00: Egon Fræhr og Stephanie Lose klipper snoren
10:05: Rundtur på sundhedscenteret.


Om Brørup Sundhedscenter

Med indvielsen af endnu to sundhedstilbud på Brørup Sundhedscenter bliver det nære og sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne i Vejen Kommune yderligere styrket. Gennem flere år har regionen og kommunen i fællesskab udviklet Brørup Sundhedscenter, som var det første af sin slags.

Regionsrådsformand Stephanie Lose siger:

- Da vi i 2009 indledte samarbejdet med Vejen Kommune om Sundhedscentret i Brørup var formålet at styrke det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Det er godt at se, hvordan samarbejdet på sundhedscentret i Brørup ikke blot har levet, men også udviklet sig. Det er både høreklinikken og røntgenfunktionen gode eksempler på.

Borgmester i Vejen Kommune Egon Fræhr siger om vigtigheden af det nære sundhedsvæsen:

- Det nære sundhedsvæsen bidrager til, at borgerne oplever tilgængelighed og fleksibilitet i deres behandlingsforløb. Det betyder, at borgere i Vejen Kommune og omegn kan leve et liv, hvor sygdom spiller en mindre rolle.

Lederen af sundhedscentret Kirstine Gottlieb glæder sig til at fejre de to nye tilbud på centret, der kommer til at gavne både de borgere, der allerede har deres gang på centret, og nye patienter.

Kirstine Gottlieb siger:

- Det er spændende, at vi får en endnu bredere pallette af tilbud her på centret. Det betyder, at vi kan give borgerne mere sammenhæng i deres behandling, og at flere slipper for køreturen til sygehuset.

Brørup Sundhedscenter rummer udover de to nye tilbud både regionale, kommunale og private sundhedstilbud. Blandt andet en veneklinik, et jordemodercenter, lokalpsykiatri, sundhedspleje, genoptræning og rehabilitering, en livsstilsafdeling, praktiserende læger, en privatpraktiserende psykolog, en bandagist og en fodterapeut. Til daglig arbejder cirka 200 medarbejdere på Sundhedscentret.

Kontaktoplysninger: 

Regionsrådsformand Stephanie Lose (V), Region Syddanmark, mobil 25 33 09 82

Borgmester Egon Fræhr (V) Vejen Kommune, mobil 20 16 26 69

Leder af Brørup Sundhedscenter Kirstine Gottlieb, Vejen Kommune, mobil 20 51 97 87

Praktisk information vedrørende arrangementet:
Kommunikationsrådgiver Janni Møller Frandsen, Region Syddanmark, mobil 29 20 18 72 

 

 

 

 

 
Siden er sidst opdateret 21-09-2018
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring